Az év végi rendezvények, céges partyk legkiválóbb helyszínei a belvároshoz közel eső Trófea Grill Éttermek! (X)

Kevés kellemesebb érzés van annál, mint amikor vendégeinkkel együtt, úgy válogathatunk a legfinomabb falatok és a legjobb italok közül, hogy közben egy percig sem kell az étlap árait figyelnünk. Ezt garantálja a Király utcai, Visegrádi utcai és Margit-híd budai hídfőjénél található Trófea Grill étterem, ahol a rögzített áras étkezések során, a folyamatosan újratöltött büfépultokról, a nemes alapanyagokból készült fogások közül úgy választhatunk, hogy közben az üdítőital, illetve sör, bor, pezsgő választékából is korlátlanul fogyaszthatunk.

Nincs ez másként decemberben sem, amikor az év végi céges rendezvények és karácsonyi bulik során a cégvezetők, a munkatársaik, ügyfeleik egész éves munkáját, együttműködését szeretnék megköszönni egy kellemes ebéd vagy vacsora alkalmával, vagy éppen a család tagjai jönnek össze egy ünnepi lakomára. A belvároshoz közel eső Trófea Grill Éttermek gondoskodnak arról, hogy vendégeik elegáns környezetben, profi kiszolgálás mellett, csak a finom falatokra és a beszélgetésre koncentrálva élvezhessék az együtt töltött idő örömét. Ehhez ad kellemes keretet a rögzített áras, korlátlan étel és italfogyasztás, ahol a libamájtól, a bélszínen és királyrákon át, a frissen sütött grill fogásokig mindenki megtalálja a számára kedves falatokat. Természetesen azok sem csalódnak, akik a vegetáriánus konyha hívei, vagy speciális étrendi igényekkel rendelkeznek.

Karácsonyi ajándékötletünk: Ajándékozzon korlátlan fogyasztást biztosító vendégkártyát szeretteinek, barátainak vagy munkatársainak! A Vendégkártyák megvásárolhatók személyesen az éttermek recepcióin, illetve online, a weboldalon keresztül.

Ne várja meg a teltházat, foglalja le rendezvényének időpontját már most!

Bővebb információért, árajánlatkéréssel, valamint asztalfoglalással kapcsolatban forduljanak hozzánk bizalommal.

www.trofea.hu