Új funkciókkal bővült a Wizz Air utazástervező térképe

Újabb funkciókkal bővült a légiközlekedés aktuális helyzetéről részletes és könnyen elérhető információt nyújtó Wizz Air utazástervező térkép, így már a weboldal mobilverzióján is könnyen tervezhető az idei nyaralás.

Az utasok tavaly szeptember óta követhetik nyomon az Utazástervező Térkép segítségével az üzemelő járatokat, a színkódos rendszer pedig az országokra vonatkozó aktuális utazási szabályozásokról ad tájékoztatást. A térkép használatához az utasoknak elég az indulási reptérre kattintani, majd kiválasztani a WIZZ hálózatán belül elérhető úti célok közül a számukra megfelelőt. Az új fejlesztésnek köszönhetően egy intuitív, ikonalapú ellenőrző lista segíti a felhasználókat a tájékozódásban.

A WIZZ Utazástervező Térképe a SITATA technológiai támogatásának köszönhetően frissül napi rendszerességgel, így a felhasználók a keresés pillanatában valós idejű információkat kapnak a légitársaság hálózatában elérhető úti célokról és a koronavírus elleni védekezés miatt érvényben lévő friss utazási korlátozásokról. Az utasok az általuk kiválasztott útvonalra kattintva egy ország-specifikus oldalra jutnak, ahol az utazást érintő szabályokról és egyéb, az utazáshoz kapcsolódó részletekről tudnak bővebb információt szerezni. A SITATA technológiai megoldásának köszönhetően több mint 150 országpár utazási korlátozásainak kombinációja látható a Wizz Air hálózatán belül.