Új Wizz-járat indult Debrecenből

Elindult a Wizz Air Debrecen és Tel-Aviv közötti új járata. Ezzel hétre nőtt a debreceni repülőtér menetrend szerinti járatainak a száma.

A Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága vasárnap elindította Debrecen és Tel-Aviv közötti új járatát, amely hetente kétszer – szerdán és vasárnap – repül. Jegyek a wizzair.com oldalon foglalhatók akár 14 990 forinttól.

Vásárhelyi Gábor, a Wizz Air kommunikációs menedzsere úgy fogalmazott: „Debreceni hálózatunk hatodik célállomásán igazi mediterrán hangulat, gyönyörű tengerpart, egyben hihetetlenül gazdag kulturális és építészeti örökség várja az utazókat, de a város gasztronómiája és éjszakai élete is páratlan. Heti kétszeri indulással a Wizz Air menetrendje akár egy pár napos városlátogatásra is lehetőséget biztosít.”

Herdon István, a debreceni repülőteret működtető Xanga cégcsoport elnök-vezérigazgatója elmondta: az új járattal már hét menetrend szerinti járata lesz a Debrecen Airportnak, és 2017-ben a dinamikus előfoglalások alapján minden eddigi rekordot túl fog szárnyalni a repülőtér utasforgalma, a régióba érkező turisták száma és a külföldiek által eltöltött vendégéjszakák száma is.

A Földközi-tenger partján fekvő Tel-Aviv Izrael második legnagyobb városa, egyben az ország kulturális és gazdasági központja. A különleges hangulatú város egyszerre nyújt ízelítőt a mediterrán és közel-keleti nyüzsgésből, valamint az európai nagyvárosok sokszínűségéből. Pezsgő éjszakai élete, bőséges kulturális programválasztéka és a Világörökség részévé nyilvánított Bauhaus építészete mellett Tel-Aviv páratlanul gazdag gasztronómiájával is lenyűgözi az utazókat.

Legyél az első hozzászóló "Új Wizz-járat indult Debrecenből" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*