Újabb garantált városnézés Veszprémben

A Veszprémi Turisztikai Közhasznú Nonprofit Kft. az ünnepi hétvégén, 2015. április 4-én, szombaton 10.30 órától ismét garantált városnézést szervez helyi, profi idegenvezető közreműködésével.
A március közepi, első városbemutatót követően az újabb garantált gyalogos városnézés keretében szakavatott idegenvezető ismerteti Veszprém nevezetességeit és történelmi értékeit az érdeklődők számára. A 10.30 órakor a Tourinform Veszprém elől induló séta során az Óváros térrel és a Veszprémi Várral ismerkedhetnek meg az érdeklődők. A résztvevők húsvéti csokikereső játékban vehetnek részt az idegenvezetés során. A csokoládé helyi kézműves termék.

A vezetés díja a kétórás időtartamú séta esetén a felnőttek számára 900 forint, diákok és nyugdíjasok számára 500 forint, a családi jegy 2200 forint. A jegyeket a Tourinform Veszprém irodájában lehet megvásárolni a vezetés előtt, vagy elővételben. A résztvevők a jeggyel együtt kitűzőt kapnak, mely jelzi az idegenvezető számára, hogy a vendég a csoport tagja. A jegy nem névre szól, átruházható.

Legyél az első hozzászóló "Újabb garantált városnézés Veszprémben" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*