Újjászületett a Kempinski The Spa

Új dizájnt kapott a Kempinski Hotel Corvinus Budapest wellness részlege, a Kempinski The Spa, s ezzel egyidőben a spa koncepciója és kezelései is teljesen megújultak.

A budapesti Kempinski teljesen megújult wellness részlegét az utazás és a testi-lelki harmónia kapcsolatának gondolata ihlette. A belső tér az utazás közben is megteremthető belső nyugalmat szolgálja, míg az új kezelések a vendégek egyéni igényeihez igazodnak. A hármas hatású (ásványi, mechanikai és termál) magyar gyógyiszappal végzett „The Hungarian Holistic Journey” továbbra is az egyik kiemelt ajánlat marad, miközben számos masszázs és arckezelés az ír VOYA (a „Voyage” – a francia utazás szóból származó rövidítés) termékeire épül.

Fotó: janprerovsky.com

Az etikus forrásból származó és a világ első minősített bio-hínár alapú bőrápoló termékcsaládja, a VOYA és a cég szakértelme az Írország északnyugati partvidékén őshonos hínárfürdőzés 300 éves hagyományára épülő, személyre szabott kezeléseket kínál. A hínár hatékonyságát az arc- és testápolásban tudományos vizsgálatok eredményei is alátámasztják. A Kempinski The Spa az első és egyetlen olyan spa Magyarországon, amely a VOYA fenntartható luxustermékeit és terápiáit alkalmazza.

Fotó: janprerovsky.com

A szálloda az új enteriőr megtervezésére magyar céget kért fel és a felhasznált anyagokat, bútorokat is helyi gyártóktól rendelte meg. A megújult terekbe kortárs magyar képzőművészeti alkotások kerültek, amelyek az egyedülálló Corvinus Műgyűjteményt gyarapítják.