Rangos elismerés a Kempinski Hotel Corvinus-nak

A Kempinski Hotel Corvinus Budapest lett a 24. World Travel Awards győztese „Magyarország vezető szállodája” kategóriában.

A World Travel Awards 2017. évi szavazásán negyedszer nyerte el a Kempinski Hotel Corvinus a „Magyarország vezető szállodája” (Hungary’s Leading Hotel) címet. Ugyancsak díjazták a Corvinus Royal Suite-et a „Magyarország vezető szállodai lakosztálya 2017” (Hungary’s Leading Hotel Suite) kategóriában.

Rangos elismerés a Kempinski Hotel Corvinus-nak

Az 1993-ban alapított World Travel Awards minden évben a világ legkiválóbb idegen-forgalmi teljesítményeit tünteti ki. A Wall Street Journal által az idegenforgalom Oscarjaként emlegetett díj bármelyik kategóriájának megnyerése fontos presztízs-értékkel bír.

„Megtisztelő, sőt ebben az évben szimbolikus is számunkra a díj, hiszen a Kempinski Hotel Corvinus Budapest 2017-ben ünnepli fennállásának 25. évfordulóját. Nagyon köszönjük minden partnerünknek és vendégünknek, aki ránk szavazott, ezzel is megerősítve, hogy Budapest szívében, az egyre erősödő versenyben is sikerül megtartanunk vezető szerepünket. Büszke vagyok munkatársaimra, hiszen ők azok, akik nap mint nap a legmagasabb színvonalú szolgáltatásokat biztosítják vendégeinknek.” – mondta Stephan Interthal, a szálloda igazgatója.

Rangos elismerés a Kempinski Hotel Corvinus-nak

A Kempinski Hotel Corvinus fennállása óta rendszeresen szerepel a díjazottak között. Magyarország vezető üzleti szállodájává (Hungary’s Leading Business Hotel) választották 2007-ben, 2009-ben és 2016-ban. A Magyarország vezető szállodája (Hungary’s Leading Hotel) címet 2009-ben, 2010-ben és 2011-ben nyerte el.

Legyél az első hozzászóló "Rangos elismerés a Kempinski Hotel Corvinus-nak" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*