Újra élettel telnek meg az Eventrend Hotels szállodái

Az Eventrend Hotels létesítményeiben gőzerővel folyik a felkészítés utolsó szakasza, hogy zöld jelzés esetén megnyithassák kapuikat a védettséggel rendelkező vendégek előtt. Számukra – a rendelkezéseknek megfelelően – minden szolgáltatás elérhető lesz.

Az Eventrend Group kötelékébe tartozó Eventrend Hotels szállodái közül a siófoki Residence Hotel Balaton május 6-án, a ráckevei Duna Relax és a bikácsi Zicy Park Hotel május 7-én, a noszvaji Oxigén Family Hotel és a Tündérkert május 14-től várja a pihenésre, kikapcsolódásra, utazásra, kényeztetésre, feledhetetlen pillanatokra vágyó vendégeket – mondta a cégcsoport értékesítési és marketing igazgatója. Pázmándy Szilvia hozzátette: mi is a bőrünkön érezzük a késztetést, hogy végre történjen velünk valami, hiszen az elszigeteltség után a legkisebb változás is látványos hangulatjavulást jelent! Mi azon vagyunk, hogy a hozzánk látogatók ne érjék be kevéssel, hoteljeink a Karantén Rehab csomaggal megnövekedett ingerszintre rendezkedtek be, rengeteg aktivitást kínálva a vendégek számára.

“Külön gondoltunk az egészségügyi dolgozókra, akik több mint egy éve elképesztő nyomás és felelősség alatt, emberfeletti erővel dolgoznak a betegágyak mellett. Számukra 20 százalékos kedvezményt biztosítunk a hozzánk tartozó szállodák mindegyikében. A részleteket szállodáink honlapjain megtalálják az érintettek.”

Pázmándy Szilvia hozzátette: – A napokban kaptunk meg a kormányzati tájékoztatást a harmadik fázist jelentő szállodanyitás feltételeiről. Ezeket még tanulmányozzuk, de szeretnénk kérni vendégeinket, hogy tájékozódjanak weboldalainkon az előírásokról, amelyeket mindig aktualizálunk. A biztonság és egészségünk védelme továbbra is a legfontosabb mindannyiunk életében!

Szeretnénk megköszönni vendégeink eddigi kitartását és belénk vetett hitét, hiszen a lezárások alatt is folyamatosan érdeklődtek nálunk, rugalmasan reagáltak a változásokra és biztattak minket a kitartásra. Mi most törődéssel tudjuk ezt meghálálni, és tartjuk magunkat ahhoz, hogy az Eventrend Hotels megoldást kínál, nem kompromisszumokat! Várunk mindenkit szeretettel! – mondta a cégcsoport értékesítési és marketing igazgatója.