Újra elindítják a Moszkva és Sármellék közötti járatot

Ebben az évben is rendszeres járat közlekedik majd Moszkva és a sármelléki Hévíz-Balaton Airport között júliustól novemberig. Az UTAIR idei első gépe 126 fővel a fedélzetén vasárnap kora délután érkezik  a Hévíz-Balaton Airportra. A légi járművet és annak utasait Kepli József János, Hévíz alpolgármestere fogadja majd – tájékoztatta a hirbalaton.hu szerkesztőségét a hévízi önkormányzat.

A járat a tervek szerint egyelőre 18 alkalommal fordul a balatoni térség és az orosz főváros között, de ha igény lesz rá, akkor sűrítik a repüléseket. A járat indulását jelentős marketingkampány is segítette, melynek költségét a Magyar Turizmus Zrt. és a Hévíz TDM Egyesület egyenlő arányban támogatta. Ennek eredményeként, valamint a november elejéig heti rendszerességgel közlekedő gépek révén legkevesebb 15 ezer új orosz vendégéjszakára számítanak a fürdővárosban.

A hévízi önkormányzat korábbi tájékoztatása szerint tavaly 46 országból összesen 195 ezer turista érkezett Hévízre, közülük több mint 103 ezer belföldi vendég volt.

Legyél az első hozzászóló "Újra elindítják a Moszkva és Sármellék közötti járatot" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*