Ultrakompakt SUV-val erősít a Suzuki – itt új Ignis!

Megkezdődött a Suzuki új kompakt városi szabadidő-autójának hazai forgalmazása.

Ultrakompakt SUV – így kategorizálta a Suzuki a vadonatúj Ignist, amelynek már el is kezdődött a forgalmazása. A tavalyi Párizsi Autószalonon bemutatott crossovernek – miként a gyár közleményében fogalmazott – „karakteres külsőt kölcsönöz a hagyományos Suzuki dizájnelemeket modern stílusjegyekkel ötvöző vonalvezetés”. Mindez egyszerűbben: vagány és trendi lett az új Suzuki.

A kompakt méretnek köszönhetően könnyen vezethető az új Ignis, amely a Suzuki reményei szerint nem csak praktikuma, biztonsága és kényelme miatt lehet sikeres, hanem azért is, mert hathat az érzelmekre, vagyis „szerethető” autó.

Az okos biztonsági megoldások, a tágas csomagtér és a kompakt méretének köszönhető sokoldalúság teszi igazán egyedivé a kocsit. Az Ignis nem csak hétköznapi teendőkhöz használható, hanem a hétvégi szabadtéri tevékenységekhez és egyéb szabadidős elfoglaltságokhoz is tökéletes partner.

A jól alakítható csomagtérben könnyedén elfér a sportfelszerelés, a lapraszerelt asztal, de még a nagybevásárlás „eredménye” is. A 14 színben választható Ignis a takarékos és korszerű szívómotor mellett modern vezetéstámogató és biztonsági felszereltséggel biztosítja a nyugodt autózást. Legyen szó mindennapi városi ügyeink intézéséről vagy hétvégi túrákról, az Ignis-szel élménnyé válik az autózás.

A 3700 milliméter hosszú új Ignist 1,2 literes 88 lóerős motor hajtja, s válaszható elsőkerék-meghajtással, de a remek tapadást, így még biztonságosabb menettulajdonságokat biztosító allgrip összkerék-meghajtás rendszerrel is. Az ultrakompakt Suzuki kis SUV-ot akciós alapáron alig több mint hárommillió forintért lehet megvásárolni.

Legyél az első hozzászóló "Ultrakompakt SUV-val erősít a Suzuki – itt új Ignis!" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*