Utazástervező szolgáltatással bővül a Wizz Air kínálata

A Wizz Air új Utazástervező szolgáltatást indított azoknak a leendő utazóknak, akik még nem döntötték el, melyik úti célt választanák következő utazásukhoz. Új, izgalmas helyeket fedezhetünk fel, hiszen a rugalmas szűrők segítségével beállíthatjuk az utazás típusát, az indulás idejét és az út időtartamát, a tervezett viteldíjat és a kiindulási repülőteret. Ezután az Utazástervező dolgozik helyettünk, végignézve a WIZZ-hálózat több mint 550 útvonalát, majd a kívánt feltételeknek megfelelően változatos úti célokat ajánl fel.

Az utazási kategóriák között szerepelnek például városnéző kirándulások, téli sportok, kalandtúrák, romantikus utak, tengerparti pihenések vagy családi vakációk, de arra is rákereshetünk, hogy hol lehet olcsón sörözni egyet a haverokkal. Gleccsertúra Izlandon, borozgatás Bordeaux-ban, múzeumi hétvége Berlinben vagy februári napozás a Kanári-szigeteken – az Útvonaltervezővel új kalandok várják a Wizz Air utasait. A kereső az alábbi címen található.

A Wizz Air új weboldala egy éve indult, és azóta folyamatosan bővül egyre újabb szolgáltatásokkal, mint például az új viteldíjkereső, az ingyenes online névkorrekció, a Viteldíjzárolás, amellyel az ügyfelek 48 órára rögzíthetik választott utazásuk viteldíját és a Rugalmas útitárs, amellyel a foglaláskor nem szükséges minden utas nevét megadni. A sort az Utazástervező folytatja, a Wizz Air ezáltal is szeretné fejleszteni és javítani a foglalási folyamatot.

Harry Drok, a Wizz Air E-Commerce vezetője elmondta: „A wizzair.com a világ hatodik leglátogatottabb légitársasági weboldala, ezért folyamatosan törekszünk az ügyfélélmény javítására. Ez a régóta várt új kereső inspirációt adhat utasainknak, hogy egyedi és izgalmas utazásokat tervezzenek az egyre bővülő WIZZ hálózatban. Biztosak vagyunk abban, hogy a gyakorlott utazók örömmel fogadják az Utazástervezőt, amellyel új helyeket fedezhetnek fel, új kalandokat kereshetnek a Wizz Air alacsony viteldíjain, és barátságos személyzetünknek köszönhetően élvezhetik kiemelkedő fedélzeti szolgáltatásainkat is. Arra biztatunk mindenkit, hogy kövessék a Wizz Airt, Európa kedvenc diszkont légitársaságát a Facebookon, ahol hálózatunk rejtett kincseit is bemutatjuk.”

 

Legyél az első hozzászóló "Utazástervező szolgáltatással bővül a Wizz Air kínálata" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*