Vadételek tematikus hétvégéje az újranyitó Tanyacsárdában

A lajosmizsei Öreg Tanyacsárda, az év végi hajrá után, a hagyományoknak megfelelően, idén januárban is rövid időre bezárt, hogy január 28.-án újult erővel kezdődjön meg az étterem új éve. A tematikus hétvégék sorát a vadhúsokból készült ételek nyitják a Tanyacsárdában.

Kakukkfű, boróka, rozmaring, csipkebogyó – ezek az izgalmas fűszerek teszik igazán ínycsiklandóvá a lajosmizsei Öreg Tanyacsárda tematikus gasztronómiai hétvégéjét. Január 28-29-én ugyanis a hazai erdők friss vadhúsaiból készülnek azok a különleges fogások, amelyekkel igazán kevés helyen és ritkán találkozhatnak a vendégek.

A Vaddisznóbecsinált leves szegfűgombával, az Eszterházy vadnyúl tésztával, a Vaddisznópörkölt köményes burgonyával, a Zöldséges vadragu pirított nudlival, a Rozmaringos vaddisznósült édesburgonyával és sült körtével, a Szarvasgerincfilé erdei gyümölcsraguval, gombás vadrizzsel és a Szarvasbélszín házi rösti burgonyával, konyakos gombaraguval egytől-egyig úgy készül a lajosmizsei Tanyacsárdában, hogy a felhasznált fűszerek mindegyike úgy emeli ki az ételek karakterét, hogy eközben cseppet sem nyomja el az ízletes vadhúsok jól ismert zamatait.

Támogatott tartalom