Valentin-napi élménysor a Kempinskiben

Szerelmesnek lenni jó dolog. Különösen akkor, ha a szürke februári napokon egy kis örömet tudunk okozni kedvesünknek és ezzel magunknak is. Például a Kempinski vendéglátóhelyein és a spa-ban.

Az ÉS Bisztró Valentin-napi vacsorája felér egy szerelmi vallomással: libamáj terrine fügekompóttal;  házilag marinált lazac; marha tatár; érlelt mangalica sonka pomelóval; pirított fésűkagyló édeskömény Grenobloise-val; bárányfilé pagodakarfiollal; rombuszhal rákszósszal. Vegetáriánusoknak húsmentes menü. Desszertnek császármorzsa eperrel és vanília fagylalttal.

Távol-keleti hangulat Valentin-napon?

A Nobu 12:00 és 15:30 óra között 20% kedvezménnyel édesíti meg az ebédet, vacsoraidőben pedig élő jazz és ajándék “szerelem desszert” várja a vendégeket.

Az ÉS Deli kicsit bolondosabb Valentin-napi ajándékot kínál:  málnás panna cottát és málnás-habcsókos nyalókát, s hozzá a Deli saját kávékeverékéből készült variációkat. “Epres szenvedély” – a The Living Room Valentin-napi desszertje az édesszájúaknak.

Tipp: az osztriga az egyik legismertebb afrodiziákum. A hétvégi Benediction Brunch menüjében friss osztriga és fantáziadús Eggs Benedict változatok is szerepelnek.

Félénk, de hódítani szeretne? A Blue Fox The Bárban az Elysium koktélokat kortyolgatva váratlanul előtörnek a szerelmes szavak. Valentin-napra a “Beloved” (Szeretettnek lenni) koktélunkat ajánljuk. Idén először a Blue Fox The Bár ínycsiklandó vacsoramenüt kínál a romantika jegyében: libamáj terrine; pirított fésűkagyló; bárányfilé csicsókával és pagodakarfiollal;  császármorzsa eperrel és vanília fagylalttal.

A Kempinski The Spa nem csak február 14-ét, hanem február minden napját a Valentin-nap jegyében tölti. E havi romantikus (de nem csak szerelmeseknek szánt) ajánlatában 50 perc relaxáló masszázst és 30 perc frissítő arckezelést kínál. Cupido ajándéka egy kis tasak hungarymud gyógyiszap otthoni használatra.

További információ ITT.