A Kempinski a világ 500 legjobb szállodája között

A Travel + Leisure neves szaklap minden évben felkéri olvasóit, hogy szavazzanak kedvenc szállodájukra, bárhol is legyen az a világon. A kérdőív, amelyet a T + L szerkesztői állítottak össze a ROI Research Inc. céggel közösen,  2010. december 15-től 2011. március 31-ig a TLWorldsBest.com weboldalon volt elérhető. Az olvasókat a magazinban, valamint a TravelandLeisure.com weboldalon hívták meg a szavazásra.

 

A válaszadók értékelték a hotelszobákat, a szolgáltatásokat, az elhelyezkedést, a kiszolgálást, az éttermi ajánlatokat, az ár-érték arányt és egyéb jellegzetességeket (pl. mely célközönségnek ajánlható). Ahhoz, hogy egy szállodát a World’s Best Awards jelöltjei közé soroljanak, bizonyos számú szavazatot el kellett érnie.

 

Emile Bootsma, a Kempinski Hotel Corvinus Budapest ügyvezető igazgatója elmondta: “Nagyon örülünk, hogy a világ legelismertebb szállodái közé tartozunk. Mindent megteszünk, hogy vendégeink számára különleges élményeket nyújtsunk és rendkívül fontos visszajelzés számunkra, hogy a Travel and Leisure magazin olvasói értékelik törekvéseinket.”

Legyél az első hozzászóló "A Kempinski a világ 500 legjobb szállodája között" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*