VIP élmények egészségügyi dolgozóknak az Ensana szállodaláncnál

Ötszáz nappal az első európai Covid-19 eset után az Ensana – Európa vezető gyógyfürdőmárkája – bevezeti a „Gold for Heroes” programot az egészségügyi dolgozók elmúlt évben végzett rendkívüli munkájának elismeréseként.

A rendkívüli járványhelyzet minden munkavállalótól extra erőfeszítéseket igényelt, de az egészségügyi dolgozók a napi munkavégzésük során tapasztalt, átélt események miatt fokozott terhelésnek voltak kitéve. A bevezetésre kerülő új program segítségével szeretnénk a Covid közvetlen közelében dolgozók rendkívüli munkáját méltóképpen elismerni – írta közleményében a társaság.

A „Bearanyozzuk a Hősöket” program a Covid frontvonalban dolgozó egészségügyi dolgozók számára – a takarító személyzettől a mentőautók sofőrjein át a sebészekig – ingyenes Ensana Life Arany tagságot biztosít, amely az Ensana weboldalon található ajánlatokból 20% -os kedvezményre jogosít. Az Ensana Life Arany kártya további előnyei közé tartozik a korai bejelentkezés és késői kijelentkezés lehetősége, VIP élmények, magasabb szobakategória és egyéb kedvezmények.

A programban való részvétel egyszerű, igénybevételéhez az alábbi két lépést kell megtenni:

  • az Ensana weboldalán található linken elérhető rövid regisztráció kitöltése https://www.ensanahotels.com/hu/heroes,
  • az egészségügyi intézmény bélyegzőjével ellátott munkáltatói igazolás bemutatása érkezéskor a recepción.

“Ez a legmagasabb törzsvendég tagsági szintünk, amit leghűségesebb vendégeink 50, Ensana szállodában eltöltött éjszakai tartózkodás után kapnak” – mondta el Mark Hennebry, az Ensana vezérigazgatója. „Őszinte elismerésünket és tiszteletünket szeretnénk kifejezni minden egészségügyi dolgozónak, akik az elmúlt évben időt és energiát nem kímélve dolgoztak értünk. Reméljük, hogy ez a program segítségükre lesz a járványidőszak nehézségeinek feldolgozásában, és hozzásegíti őket valamelyik Ensana wellness szállodában eltöltött néhány gondtalan naphoz. Úgy gondoljuk, hogy a Covid frontvonalban dolgozóknak pihenésre és kikapcsolódásra van szükségük, amire szállodáink tökéletesen alkalmasak. A termálvízben való ejtőzés, az élményfürdőzés nyújtotta felfrissülés vagy egy relaxáló hatású testmasszázs bizonyára csodákat fog tenni egészségük és regenerálódásuk érdekében.”

Mint írták, az Arany tagságon kívül az egészségügyi dolgozók Ensana Hősök sorsoláson is részt vehetnek, ahol 5 szerencsés kiválasztottat egy 3 éjszakás wellnesstartózkodásra jogosító utalványt kap. “Mindenkit arra kérünk, nevezzék azokat a Hősöket, akik emberfeletti munkájukkal leginkább kiérdemelték a tökéletes feltöltődést biztosító Ensana wellness pihenést. A jelöléseket 2021. július 15-ig a heroes@ensanahotels.com e-mailcímre várjuk az alábbiak megadásával: jelölt neve, beosztása, munkahelye, valamint egy rövid beszámolót a jelölt kivételes munkájáról.” – áll a közleményben.

“Európa vezető gyógyfürdő-üzemeltetőjeként küldetésünk, hogy minél több embert támogassunk a jó közérzethez, egészséges életmódhoz vezető úton. Miután az egészségügyi dolgozók az elmúlt egy évben mindent megtettek értünk, úgy gondoljuk, elérkezett az idő, hogy ezt viszonozzunk nekik” – zárta gondolatait Mark Hennebry.