Vízilabda bajnokok fogadták az első vendégeket a Danubius Hotels szállodáiban

Végre országszerte látogathatóak a szálláshelyek az üdülésre vágyó magyarok örömére. Ez alkalomból a Danubius Hotels a most megnyílt vidéki szállodáiba érkezőket bajnoki fogadtatással várta: az első vendégek a pólós aranycsapat legendás tagjaival, Kiss Gergellyel, Szécsi Zoltánnal vízilabdázhattak a szállodai medencékben.

Különleges házigazdák fogadták az első vendégeket a lezárások időszaka után újranyíló vidéki Danubius Hotels szállodákban május 13-án: háromszoros olimpiai bajnokok köszöntötték a nyaralókat és dobták fel az szállodai tartózkodás első napját. A Danubius Hotel Bükben Kiss Gergellyel, a Danubius Hotel Marinában Szécsi Zoltánnal találkozhattak a szerencsés vendégek.

Az exkluzív nap keretében a vendégek egy üdvözlőital mellett beszélgethettek az olimpikonokkal, emellett közös fotókat készíthettek, dedikált labdákat kaptak, a közös játék élményét is átélhették a medencékben a sport legendákkal. A szállodák a bajnoki fogadtatás mellett egész hétvégén meglepetés szobai bekészítéssel, különleges helyi programajánlókkal, díjmentes korai érkezés biztosításával is hozzájárulnak a régóta áhított kellemes pihenés megvalósításához.

„Jó volt látni a sok boldog felnőtt és gyermek tekintetet és kimozdulni végre. Ez a fajta kikapcsolódás, közös élmények, pihenés mindannyiunknak nagyon hiányzott már” – mesélte lelkesen a nyitó nap eseményeiről Kiss Gergely olimpikon.

A Danubius Hotels friss felmérése szerint a nyaralni vágyók közel fele a családjával tervezi 2021-ben az utazását. A hotellánc két all inclusive vidéki szállodájának nyitóeseménye éppen ezért idézte a családi hangulatot gyerekprogramokkal, helyben kihasználható lehetőségekkel. A nyitási kampányhoz a Danubius Hotel Rába is csatlakozott, a győri szállodába látogatók is élvezhetik ebben az időszakban a kora érkezés kényelmét és részesülnek a különleges szobai bekészítésben.

Június 10-én pedig újabb balatoni szálloda nyitja meg kapuit. A nyári szezonban a Danubius Hotel Annabellában is tárt karokkal fogadják a kikapcsolódásra vágyó vendégeket.