Elindult a Wizz Air Budapest és Bordeaux közötti járata

Elindult a Wizz Air Budapest és Bordeaux közötti járata

A Wizz Air a múlt hét végén elindította legújabb budapesti útvonalát, amely heti két járattal, hétfőnként és péntekenként közlekedik a fővárosból Bordeaux-ba. Az első járat 161 utassal a fedélzeten szállt fel Budapestről. A járatra a jegyek már 10 490 forinttól foglalhatók a wizzair.com weboldalon.

„Bordeaux, a neves bortermelő vidék központja kikötőváros a Garonne folyó partján Délnyugat-Franciaországban. Világszínvonalú konyháján túl Bordeaux csodálatos építészetéről és gazdag kulturális örökségéről is híres: a város fele szerepel az UNESCO Világörökség listáján, ezáltal a legnagyobb, Világörökség részét képező urbánus területként jegyzik” – olvasható a kedvcsináló a Wizz Air közleményében.

Elindult a Wizz Air Budapest és Bordeaux közötti járata

Bordeaux már a 12. úti cél, amelyre a Wizz Air 2017-ben új alacsony viteldíjas útvonalat indított Budapestről. Ezen felül pedig még idén elindul három további útvonal is: Agadirba, Frankfurtba és Berlin-Schönefeldre. A légitársaság így már 66 várossal kapcsolja össze a fővárost Európában és azon túl is.

A Wizz hazai hálózata már 73 útvonalat kínál, Európa-szerte és a kontinensen túl 31 országgal kapcsolva össze Budapestet és Debrecent. Vásárhelyi Gábor, a Wizz Air vállalati kommunikációs menedzsere így kommentálta a járatnyitást:

„Örömmel indítjuk el újabb régóta várt útvonalunkat Budapestről. Végre Bordeaux is elérhető Budapestről alacsony viteldíjainkon és biztosak vagyunk abban, hogy sok utasunk élvezettel látogat majd el ebbe a gyönyörű városba, amely lélegzetelállító építészetéről és világszínvonalú gasztronómiájáról híres. A WIZZ útvonala hétfőnként és péntekenként indul, így menetrendje kényelmesen igazodik akár hétvégi kirándulásokhoz is. A Wizz Air barátságos hazai személyzete mosolyogva várja utasainkat új Airbus A321-es gépünk fedélzetén!”

Legyél az első hozzászóló "Elindult a Wizz Air Budapest és Bordeaux közötti járata" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*