Budapesten turnéznak a pankráció szupersztárjai

Budapesten turnéznak apankráció szupersztárjai

Két hónap múlva ismét hazánkba látogat az egyik legnépszerűbb amerikai látványosság, a WWE Live, azaz a pankráció szupersztárjait felvonultató produkció.

Sokan követik itthonról is a hetente zajló meccseket, szurkolnak kedvenceiknek és csodálják a látványos akciókat. De akik nem ennyire naprakészek, azoknak is érdemes megismerni a Budapestre érkező szupersztárokat, esetleg kiválasztani, hogy a májusi shown kiért fognak szorítani élőben, az Arénában.

A WWE egyik megkerülhetetlen pankrátora Kevin Owens. A Quebec-i születésű, szókimondó versenyző, aki kegyes és rossz szándékú is tud lenni a ringben, a hazánkban is rendkívül népszerű The Rock, azaz Dwayne Johnson hatására kezdett a pankrációval foglalkozni. Mostanra már számos elismerést szerzett az USA-ban és külföldön egyaránt.

Budapest közönsége ráadásul a jelenlegi tervek szerint egy egészen különleges produkciót láthat majd tőle, hiszen AJ Styles és Sami Zayn társaságában egy hármas meccs várható tőlük a WWE bajnoki címért május 14-én az Arénában!

Legyél az első hozzászóló "Budapesten turnéznak a pankráció szupersztárjai" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*