Nagy utazóval erősít a Hyundai

Nagy utazóval erősít a Hyundai

hirdetés

Egyre több információt árul el a Hyundai az új, utazásra termett SUV-járól. A márka modelljei közül elsőként lesz elérhető a SUV-ban a head-up display.

A hivatalos premier előtt a cég egy videóban mutatta meg a vadonatúj, KONA névre keresztelt SUV-ját. Bár a felvétel rövid és sejtelmes, annyi azért rögtön látszik: a márka európai kínálatának legfiatalabb SUV-ja továbbviszi a Hyundai markáns designvilágát, és progresszivitását.

A cég sajtóközleményében részletek ismertetése nélkül annyit írtak: „Erőteljes formájában éles és finom vonalak egyaránt megtalálhatók, magabiztos külsejét erősíti a széles első lökhárítója és a dupla fényszóró. A Hyundai család új, jól megkülönböztethető eleme a kaszkád hűtőmaszk teszi sportosan elegánssá.”

Noha a technikai információk még váratnak magukra, az már sejthető, hogy a KONA élen jár majd a vezetést segítő legújabb technológiák alkalmazásában. Így például a márka modelljei közül elsőként lesz elérhető a SUV-ban a head-up display, amely a legfontosabb aktuális információt a sofőr látóterében jeleníti meg.

Legyél az első hozzászóló "Nagy utazóval erősít a Hyundai" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*