Gyorsétterem kicsit másként

Egészséges gyorsétterem nyílt ősszel a budapesti Árkádban: Kiss Gábor, a Yolo Bistro séfje arról beszélt, látványkonyhában készítik el az ételeket, így mindenki a saját szemével is megbizonyosodhat róla, hogy friss alapanyagokkal dolgoznak.

Új színfolttal gazdagodott a fővárosi Árkád bevásárlóközpont: szeptember 12-én nyílt meg az új Food Loft, ahol több új étterem is elkezdte működését. A most létrehozott gasztro-tér egyik szenzációja a Yolo Bistro, ahol látványkonyhával és egészséges ételekkel várnak mindenkit, aki a szokványostól eltérő, mégis íncsiklandozó ebédet szeretne elfogyasztani vásárlás előtt, után vagy közben. Kiss Gábor séf elmondta, mindent a vendégek szeme láttára készítenek friss alapanyagokból, de maximum 15 percen belül már fogyasztható is a megrendelt finomság.

„Olyan éttermet szerettünk volna nyitni, amihez hasonló sincs hazánkban. Az étlapunkon egyáltalán nem szerepelnek zsíros húsok, nem használunk hozzáadott cukrot vagy ízfokozókat, viszont teljes kiőrlésű vagy szénhidrát csökkentett alapanyagokat annál inkább. Ügyeltünk arra is, hogy férfiak és nők is megtalálják a számukra legmegfelelőbb ételeket. A nálunk fogyasztható fogások kivétel nélkül jól illeszkednek egy diétába, a visszajelzések alapján mégis ízletesek. Ráadásul garantáltan jól lakik minden hozzánk betérő vendég, mert normális adagot szolgálunk fel, a mennyiséget illetően nem fine dining étteremként működünk. Azt szeretnénk, ha a vendégeink jól éreznék magukat étkezés alatt és után is” – magyarázta a szakember.

Az étlapon többek közt megtalálhatók a legkülönbözőbb tortillák, quesadillák és grillételek, az étterem specialitásai közé sorolható többek közt a pikáns vadas zabgombóccal, a tonkatsu csirkemell pikáns krémmel és a Yolo jércepaprikás teljes kiőrlésű nudlival.