Krétával erősít a nyárra a Wizz Air

A Wizz Air a már elérhető járatain felül még egy új nyári járatot kínál majd , ha a járványügyi korlátozások lehetővé teszik: június 13-tól közvetlenül elérhetővé válik Budapestről a Kréta szigetén található Haniá csodaszép, tengerparti városa is.

Az új útvonal bevezetésével a WIZZ lehetőséget biztosít a repülni vágyóknak, hogy ellátogassanak Kréta második legnagyobb városba. Haniá nem véletlenül kedvelt turistacélpont: a sziget észak-nyugati részén található város bőséges történelmi múlttal rendelkezik. A tucatnyi szórakozási lehetőség, kulturális látnivaló és a tengerparti, óvárosi táj lenyűgöző kavalkádjában minden érdeklődő garantáltan megtalálja a számítását. Mivel még bizonytalan, hogy utazhatunk-e, WIZZ ajánlja a Flex szolgáltatást: ezzel lehetőség nyílik az utazás átszervezésére.

“A biztonság természetesen továbbra is első helyen szerepel: a Wizz Air az utasok és a személyzet egészségének biztosítása érdekében tavaly bevezetett szigorú higiéniai óvintézkedésekkel a higiénikus utazás új korszakát nyitotta meg. A HEPA filterek kiszűrik a vírusok és baktériumok 99,97%-át a kabin légteréből, a Wizz Air pedig további lépésekkel is támogatja az utasok fizikai elkülönítését, gondoskodik a makulátlanul tiszta, fertőtlenített fedélzetről és csökkenti az emberek közötti indokolatlan érintkezést.” – írta közleményében a cég.