Hungarycard ajándékba

A kártya kifejezetten az utazó és kikapcsolódni vágyó egyéni- vagy társas utazókat, családokat célozza meg és több, mint egy éven át biztosít számtalan kedvezményt vasúti, buszos, hajós, autós utazásnál, múzeumokba, fürdőkbe, színházakba, cirkuszba, állatkertbe, valamint szálláshelyek, éttermek, kalandparkok igénybe vétele esetén. A kártya mellé adott 200 oldalas partnerkatalógusból vagy a weboldalon található információkból tájékozódhatunk a megtakarítási lehetőségekről és a friss hírekről.

A kártya ára már az első használatnál megtérülhet, a kedvezmények többféle módon vehetők  igénybe . A felmutatás esetén kapható kedvezmények (10-50% szálláshelyek, éttermek, strandok, kalandparkok, fitness termek, színházak, múzeumok, fesztiválok, stb.) mellett számos on-line kedvezmény tartozik hozzá, például fél árú belépők a Zsolnay-Negyedbe, a Gödöllői Királyi Kastélyba, a Pesti Magyar Színházba, az Újszínházba, a Bethlen Téri Színházba,  20-50% dunai hajózásnál, 50% számtalan kastélyba, 50% a Művészetek Völgye Fesztiválra.

További nagymértékű kedvezményeket is ad a kártya ad. Például 50% vasúti menetjegyre, 50% helyközi Volán autóbuszjáratokon, ingyenes helyi közlekedés vidéki nagyvárosokban, ingyenes AUTÓKLUB tagság, 50% kedvezmény a 10 napos D1 autópálya matrica árából, ingyenes múzeumbérlet Eger, Kaposvár, Kecskemét, Miskolc, Székesfehérvár, Szentendre, Pécs, Zalaegerszeg számos múzeumába, 50% az Aquaworldbe, 50% Cserkeszőlő, Hévíz, Sárvár, illetve a budapesti gyógyfürdőkbe, 50% balatoni hajózásnál, ingyenes belépő az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkba és még sok más!

Az okostelefonos applikációban a tartózkodási helyünkhöz közeli kedvezményadók és a hozzájuk vezető út is megjelenik. A kártyatulajdonosoknak küldött heti hírlevelek ötletadó itinerként szolgálhatnak és sokszor kínálunk fel a partnereinktől kapott ingyenes színház, múzeum és egyéb belépési lehetőségeket is.
Így a kártya ára a tudatos turista számára egy okosan összeállított hétvégi programon is bőven megtérül (ld. a mellékelt megtakarítási tippeket). Az információkat a kártyatulajdonosok, a kártya mellé adott katalógusból, a mögötte levő weboldalról, applikációból és a hetente kiadott, szerkesztőségünk által összeállított hírlevélből kapják meg. A kártyák ára: Basic: 12.000 Ft; Plus: 20.000 Ft; Díszdoboz: 500 Ft.