Júliusi akció az Emirates Légitársaságnál – csak 2 hétig!

Fedezzen fel 3 úti célt 1 repülőjeggyel! Kezdje a kalandot Dubajjal és szívja magába a város különleges hangulatát, majd repüljön tovább Ázsiába, az Indiai-óceánra, vagy Ausztráliába és Új-Zélandra.

1. útvonal: Budapest –  Dubaj – Colombo – Malé

Ha Sri Lankára utazik, semmiképp ne hagyja otthon a fényképezőjét. Ez a gyönyörű ország számtalan látnivalóval, mesés teaültetvényekkel, izgalmas szafarikkal és csodás partokkal kényezteti az utazókat. Ezt követően repüljön át Maléra, ahol már várja a Maldív-szigetek világhírű fehér homokos tengerpartja és a kék megannyi árnyalatában tündöklő India-óceán.

2. útvonal: Budapest –  Dubaj – Szingapúr –  Melbourne

Fedezze fel Szingapúr legendásan kozmopolita belvárosát, izgalmas, sokszínű kultúráját, kulináris különlegességeit és pezsgő éjszakai életét. Majd repüljön át Ausztráliába és a nyüzsgő tengerparti városok után csodálja meg a kontinens egyedülálló természetes környezetét és különleges élővilágát.

3. útvonal: Budapest –  Dubaj – Bali – Auckland

A lenyűgöző adottságokkal megáldott Balira érkezve szinte karnyújtásnyi távolságra lesz Öntől a közel 20 ezer szigetből álló Indonézia valamennyi csodája: a vulkánokkal tarkított őserdők, a trópusi tengerpartok, nyüzsgő városok és a tradicionális kultúrájú falvak. Folytassa útját Új-Zélandra és fedezze fel a világ egyik legszebb országának hihetetlen látnivalóit.

Hozza ki a legtöbbet idén nyáron Dubajban és az Egyesült Arab Emírségekben a My Emirates Pass-szal!