A noszvaji Oxigén Hotel a legszebb az új szállodák közül

Különleges elismerésben részesült a noszvaji Oxigén Hotel & Zen Spa Hotel 2013. november legvégén. A csodálatos természetes környezetben fekvő, különleges hangulatú hazai szállodát a rangos International Hotel Awards (IHA) választotta a legszebb új építésű hotelnek.

Az IHA minden évben meghirdeti a legjobb szállodák és vendéglátó-ipari vállalatok világméretű versenyét, melyben 17 kategóriában ítélnek oda rangos díjakat. 2013-ban a szakmai zsűri a noszvaji hotelt ítélte legjobbnak a „The Best New Small Hotel Construction & Design” kategóriában.

November 29-én, a szállodásban rendezett ünnepélyes díjátadáson dr. Nyitrai Zsolt, a térség országgyűlési képviselője a hazai turizmus fejlesztésének fontos elismeréseként értékelte az Oxigén Hotel & Zen Spa számára most odaítélt díjat. Kiemelte, hogy Észak-Magyarország turizmusa ma már az országos átlag duplájával növekedik és ebben nagy szerepet játszanak a részben uniós forrásokból megvalósuló olyan fejlesztések, mint a tavaly megnyílt noszvaji szálloda.

A turizmus nemzetközi trendjeinek megfelelve a fejlesztés és a tervezés során különös hangsúlyt kapott az egyéni arculat és a funkció harmóniájának megteremtése. Az egykori kastély megőrizte angolos eleganciáját, miközben az új funkcióknak és a családi turizmus különleges igényeinek is megfelel.

Farkas Tamás tulajdonos elmondta: a középpontban már a tervezés időszakában is a gyermekbarát funkció megteremtését állították, amit Varró Zoltán tervező és designer ültetett át a gyakorlatba. A szálloda belsőépítészeti koncepciója az új épületben rejlő kettősséget ötvözi. Egyszerre él itt egy 19. századi kúria bája és a modern keleties kultúra letisztultsága. Ez a kettősség párosult a természeti környezet szépségével és a kristálytiszta noszvaji levegővel, a tájegység különleges boraival és gasztronómiájával.

A nívós nemzetközi elismerés mellett másik két díjat is átadtak a rendezvényen. Az Oxigén Hotel az ország legnépszerűbb szálláshelyei között évente megrendezett versenyben harmadik lett és emellett ingatlanfejlesztési nívódíjat is kapott.

Legyél az első hozzászóló "A noszvaji Oxigén Hotel a legszebb az új szállodák közül" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*