Sztármikulás az Oxigén Hotelben

Rászoruló noszvaji gyerekekhez jött el a Mikulás Noszvajra, az Oxigén Hotel Jótékonysági napján, 2014. december 5-én. A második alkalommal megrendezett Együtt! Oxigén Hotel jótékonysági napon nemcsak a kicsiket, de családtagjaikat is különleges programmal várta a Mikulás és Jótékony Manó. A közös uzsonna és a játszóház igazi mosolyt csalt a kis vendégek arcára, akik közül sokan csak itt ünnepelhették meg a Mikulás érkezését.

A nagyszakállút és segédjét a program idei fővédnökei, Rékasi Károly és Pikali Gerda keltették életre a hátrányos helyzetű, sokszor egyedül nevelt kicsik előtt. Az Oxigén Hotel vezetése számára fontos cél, hogy segítsen a rászoruló gyerekeknek és családoknak. Ennek a munkának elismeréseként üzemeltetője, a Szaktudás Kiadó Ház Zrt. 2014-ben elnyerte a Felelős Családi Vállalkozás címet és az ezzel járó Magyar Üzleti Felelősség (CSR Hungary) védjegyet, melyet két éven keresztül használhatnak.

A szálloda gyakran szervez szabadidős programot a gyerekeknek, hogy minél jobban megismerjék a körülöttük lévő világot. 2013-ban, az első Jótékonysági napon nyolc fogyatékkal élő gyereket láttak vendégül az Egri Gyermekotthon és Fogyatékosok Otthona lakói közül.

Legyél az első hozzászóló "Sztármikulás az Oxigén Hotelben" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*