A Qatar Airways újabb nagy dobása

A légiközlekedési ipar meghatározó eseményén a világ számtalan pontjáról érkezett ötszáz légiközlekedési szakember vett részt. A Qatar Airways elnökével készített interjúban szó volt a jövő kabin trendjeiről, globális szövetségekről, a Qatar Airways terveiről, többek között arról mit tesz azért, hogy a jövőben is megtartsa vezető szerepét, hiszen nemrég ismét a világ legjobb légitársaságává választotta a Skytrax.

Akbar Al Baker arról is beszélt, hogy a Qatar Airways hamarosan előrukkol a saját Új Elosztási Rendszerével (New Distribution Capability (NDC)), amit a Farelogix-szal karöltve készítettek el.
“Mindig az utas élményt tartjuk szem előtt, hogy a velünk töltött idejük minél gondtalanabb, biztonságosabb és simább legyen. Most a Farelogix-szal közös új programunkkal az utazásszervező és közreműködő partnereinknek szeretnénk kedveskedni, hisz ezen keresztül az utasok előtt ismerhetik meg legújabb prémium termékeinket.

A program megkönnyíti a légitársaság és az utazásszervező- és közvetítő cégek közötti kommunikációt. Minden felhasználó egyéni, személyre szabott interfésszel rendelkezik majd, és könnyedén böngészhet a Qatar Airways prémium termékei között, amivel méginkább testreszabott ajánlatot tehetnek az utasok felé.

Jim Davidson, a Farelogix elnöke elmondta, hogy a légitársasággal folytatott együttműködés sok lehetőséget teremtett a fejlődésre, új utak felfedezésére és a még hangsúlyosabb piaci jelenlétre. 

Legyél az első hozzászóló "A Qatar Airways újabb nagy dobása" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*