Megújul a Qatar Airways Privilege Club márkája

A Qatar Airways, örömmel jelenti be, hogy Privilege Club törzsutas programjának brandjét megújítja a következő szlogen jegyében: “Ne csak mérföldeket, emlékeket is gyűjtsön!”

A cég az ITB Berlin turisztikai kiállításon március elején jelentette be a hírt.

A következő hetekben a légitársaság számos kiemelt ajánlatot és több programfejlesztést indít törzsutasainak, beleértve egy új “member log in” felületet, irányítópultot és egyéb funkciókat, amelyekkel a tagokkal való kommunikációt szeretné még könnyebbé és egyszerűbbé tenni.

A programismertetők is frissültek, hogy tükrözzék a Privilege Club program változásait.  A Platinum tagok számára az újdonságok között vannak például az új dizájnnal ellátott tagsági kártyák és poggyászcímkék.

További fejlesztések lehetővé teszik a Qatar Airways Privilege Club tagjainak, hogy minden, utazással kapcsolatos teendőjüket teljes körűen online végezhessék el, beleértve a Qmiles használatával járó vásárlásokat, a családtagoknak a tagsági fiókhoz való csatlakoztatását, a személyes profilok frissítését, és az upgrade-del kapcsolatos frissítéseket is.

A Qatar Airways Privilege Club program megkapta a “Legjobb törzsutasprogram” címet a közel-keleti régióban, és 2017-ben megkapta a “Kiemelkedő juttatások” díját is a hatodik éves Flyer Talk Awards-on.

A Qatar Airways továbbra is innovatív termékajánlatával és szolgáltatásaival áll minden utas rendelkezésére. Az április elején a díjnyertes légitársaság a gyerekek számára létrehozott hűségprogramot mutatott be. Ez az Oryx Kids Club és az Oryx Kids Hűségprogram, melynek célja, hogy még élvezetesebbé tegye a gyermekek számára a repülést. Az Oryx Kids Club és az Oryx Kids Hűségprogram keretében új, modern étkeződobozt és puha plüssjátékokat kínálnak a fedélzeten.

Az Oryx Kids Hűségprogramra a 2 és 11 év közötti gyermekek regisztrálhatnak szülői engedéllyel, és gyűjthetik a Qmiles-okat, amely vonzó díjakkal és exkluzív előnyökkel jár, például upgradelhetik magukat.

További információkért látogassanak el a légitársaság weboldalára.

Legyél az első hozzászóló "Megújul a Qatar Airways Privilege Club márkája" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*