A turista- és a business között is lesz utasosztály a Lufthansa járatain

Az első négyosztályos gép, amelyen már rajta lesz a Premium Economy is, 2014 októberében száll fel. A legújabb komfortzóna a német flotta legnagyobb Boeing típusán, a 747-8 Intercontinentalon debütál. A légitársaság egy mintegy 3 milliárd eurós fejlesztési programja részeként készíttette elő legújabb utasosztályát, amelyet fokozatosan minden a hosszú távú járatokat teljesítő gépük megkap majd. Mintegy 3600 vadonatúj, a kieli müller/romca dizájnstúdió által tervezett és a ZIM Flugsitz gyárában készített ülést telepítenek a 106 széles törzsű repülőgép fedélzetén.

A negyedik osztály kiépítését a Lufthansa szakemberei elsőként a flotta legnagyobb Boeing típusán, a 747-8 Intercontinentalon kezdik meg. A prémium turista osztályra szóló jegyek egyébként májustól jelennek meg a légitársaság foglalási rendszerében, a legelső járat pedig októberben indulhat. A nagy Boeingeket követően a nagy Airbusok következnek, így kerül majd sor az A340-es és A380-as flotta négyosztályossá tételére. A Lufthansánál eddig hagyományosan három komfortzóna, a First, a Business és az Economy közül lehetett választani.

Az új kabinrészt a turista és az üzleti osztály között helyezik el a fedélzeten, géptípustól függően 21-52 utasnak férőhelyet kínálva. Másfélszer akkora lesz egy hely, mint a turistaosztályon, 96,5 cm-es lesz az üléstávolság. A szórakoztató rendszer programját minden háttámlába beépített képernyő szolgálja, nagyságát 12 collosra tervezik.

Legyél az első hozzászóló "A turista- és a business között is lesz utasosztály a Lufthansa járatain" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*