A világ 10 legszebb kilátással rendelkező szállodája

 Nem sok információt közölt a hotelekről a cikk, ami a képeket elnézve, talán érthető is: ezek a helyek valóban lenyűgözőek, a képek magukért beszélnek.
Lássuk hát a toplistát:

10. Fairmont Chateau Lake Louise
Banff Nemzeti Park, Kanada


fotó: traveltripjourney.blogspot.com

A 10. helyen végzett Fairmont Chateau Lake Louise a festői Banff Nemzeti Parkban helyezkedik el Kanadában. Nyáron kitűnő a hely túrázásra és csónakázásra, míg télen a síparadicsommá alakul ez a csodálatos völgy. Adalék információ, hogy a hegyek csúcsát egész évben hó borítja, így a gleccserek szerelmeseinek is kitűnő célpont.

9. Hilton Hotel and Suites Niagara Falls / Fallsview
Ontario, Kanada


fotó: groupon.com

A Niagara vízesésnél található Hilton szálloda páratlan kilátást kínál az itt megszállóknak. Egyetlen kérdés csupán, hogy az itt pihenő vendégek tudnak-e aludni a lezúduló víztömeg robajától.

8. Shangri-La Hotel Paris
Párizs, Franciaország


fotó: concierge-plus.com

A patinás Shangri-la Hotel Párizs egyik legszebb környékén található, a kilátás pedig mi másra is nyílhatna, mint Párizs jelképére, az Eiffel toronyra.

7. Jade Mountain Resort
St. Lucia, Karib-tenger


fotó: enjoyourholiday.com

Santa Luciában, a Karib-tenger egyik legszebb ékkövén található A Jade Mountain Resort a nevét is felvevő Jade hegyre nyújt páratlan kilátást. A szálloda medencéiben vélhetőleg nem az úszásé a főszerep.

6. Grand Hotel Tremezzo
Comói-tó, Olaszország


fotó: sologirltravel.com

Az Olaszország északi részén található Comói-tó Európa egyik legmélyebb és olaszhon 3. legnagyobb tava. A táj festői szépségéről a kép hűen árulkodik, emellett az sem elhanyagolandó, hogy hazánktól sem található túlzottan messze.

5. The Orchards Inn of Sedona
Arizona, Egyesült Államok


fotó: Bényei Zoltán

Az Arizona egyik legszebb területén és leghangulatosabb kisvárosában, Sedonában található The Orchards Inn gyönyörű kilátás kínál a közeli hegyekre. Szerencsés elhelyezkedése miatt, több más látványosság is megközelíthető innen, például az egyik legjellegzetesebb “western” város, Williams, az indiánok által, a hegy oldalába vájt Montezuma Castle, a híres Meteorit kráter, vagy akár a monumentális Grand Canyon is.

4. Machu Picchu Sanctuary Lodge by Orient-Express
Machu Picchu, Peru


fotó: blog.viajespacifico.com.pe

Nem akármilyen kilátásban lehet részük azoknak minden reggel, kik a Machu Picchu Sanctuary Lodge-ban töltik szabadságukat: az ősi inka romváros látványára ébredhetnek, és a legfinomabb kávékat ihatják az Andok csúcsai között. 

3. Mandarin Oriental
Tokió, Japán


fotó: wikipedia.org

Tokió szívében épült fel a Mandarin Oriental szálloda, mely nem természeti szépségeivel akarta lenyűgözni vendégeit, hanem a hatalmas nagyvárosra nyíló panorámával. Habár egészen más, mint a természet szépségeire, vagy már-már a természetben ébredni, ez a kilátás is el tudja varázsolni az embert.

2. Capella Pedregal
Cabo San Lucas, Mexikó


fotó: nesram.com

A gyönyörű, homokos tengerpartjáról, híresen szép és egyben kiváló könnyűbúvárkodási lehetőségeiről, valamint a jellegzetes sziklaformációról, az El Arcoról elhíresült Cabo San Lucas Mexikóban, a Kaliforniai-félsziget csücskében található. A Capella Pedegral hotel különlegességét az nyújtja, hogy az óceán partján helyezkedik el, így a vendégek ténylegesen karnyújtásnyira pihengethetnek a szépséges parttól.

1. Mykonos Grand Hotel & Resort
Mykonos, Görögország


fotó: www.mykonosgrand.gr

A Tripadvisor toplistájának élén a Mykonos Grand Hotel & Resort végzett. Mykonos az Égei-tenger déli részén található Kiklád szigetcsoport egyik tagja. Aki idelátogat, Görögország egyik legszebb tengerpartját és panorámáját is megcsodálhatja, mellyel talán csak Santorini vetekedhet.

Összegzésként elmondható, hogy habár toplistáról beszélünk, melynek van ugyanúgy első, ahogy utolsó helye is, mégis, ebben a kategóriában már nem lehet nagyot tévedni, bármelyik szálloda és hely már maga a főnyeremény.

Kapcsolódó cikkek:

A világ 6 legszebb csatornája

A világ 10 legszebb vasútvonala

A világ 10 legveszélyeztetettebb szépsége

TOP 10 síterep Európában

TOP 10 síterep, amin még biztosan sosem síelt

Legyél az első hozzászóló "A világ 10 legszebb kilátással rendelkező szállodája" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*