A Vodafone is csatlakozott a Multipont törzsvásárlói programhoz

A másodperc-alapon számlázott előfizetéses Multipont tarifa havidíja 4500 Ft, amelyből 2500 Ft teljes egészében lebeszélhető, a maradék 2000 Ft-ért pedig a gondtalan internetezés érdekében 500 MB adatforgalmat és 20 sms-t ad a Vodafone. A tarifacsomag percdíja igen kedvező, csúcsidőn kívül és hálózaton belül például mindössze 12,3 Ft, és a külföldre küldött sms díja sem éri el az 50 Ft-ot. Azok, akik ingyen szeretnének telefonálni, és 2 vagy 3 előfizetést vásároltak egyszerre, előfizetésenként 720 Ft-ért igénybe vehetik a Zárt Csoport opciót, amelynek segítségével belföldön 0 Ft-ért hívhatják egymást minden időszakban.

A Multipont díjcsomaghoz kedvezményes készülékvásárlási lehetőség is társul. A Vodafone kínálatában megtalálható számos készülék mellett hat internetezésre is kiválóan alkalmas mobiltelefon most ötezer forintos kedvezménnyel vehető meg a tarifa mellé:

* Samsung S3370
* Vodafone 845
* LG GT400
* Nokia C5
* HTC Wildfire
* Sony Ericsson X10 Mini

 

Feltöltőkártyás konstrukcióban számos készülékhez kedvezménnyel juthatnak hozzá a multipontosok. Ezek a Nokia 2700, a Vodafone 541, Vodafone 248 vagy a Samsung S3370, amelyek kétezer forinttal olcsóbbak a megszokott árnál és 500 forintnyi hálózaton belül felhasználható kezdőegyenleget tartalmaznak.

Azon vásárlóknak is tartogat kedvezményeket a Vodafone, akik nem telefon-előfizetésre, hanem feltöltőkártyás mobilinternetre vágynak, hiszen a K3570-es USB modem 2000 forintos kedvezménnyel vásárolható meg.

 

A kedvezményes feltöltőkártyás ajánlatok kizárólag a Vodafone online shopjában érhetők el, ahol beválthatók a Multipont Webshopjában Multipontokért vásárolható kuponok is. A kizárólag magánszemélyek által igénybe vehető kedvezményes ajánlatok 2011. január 31-ig érhetők el a Vodafone-nál.

 

 

További részletek:

www.vodafone.hu/multipont

Legyél az első hozzászóló "A Vodafone is csatlakozott a Multipont törzsvásárlói programhoz" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*