A Wizz Air egy év után újraindítja járatait Tiranába

A Wizz Air újraindítja járatait Albánia fővárosába, Tiranába. A multikulturális értékeiről híres balkáni nagyváros 2020 szeptembere óta most válik ismét elérhetővé az utazni vágyók számára.

Délkelet-Európa egyik meghatározó központjában világok találkoznak egymással: a mediterrán éghajlatú, parkokkal és hegyvidékkel tarkított Tiranát egyaránt gazdagítja az európai és muszlim kultúra. Albánia fővárosában pedig megtalálható a pezsgés és a nyugalom, természeti kincsei, műemlékei és fontosabb látnivalói életre szóló élményt jelentenek.

A magyar védettségi igazolvánnyal rendelkezők és a velük együtt utazó 18 éven aluli gyermekek az országba lépés után ugyanazokra a szolgáltatásokra és kedvezményekre jogosultak, mint az albán oltási bizonyítvány tulajdonosai. Ennek hiányában a beutazás feltétele hatéves kor felett a 6 hónapon belüli gyógyulást igazoló dokumentum vagy a 72 óránál nem régebbi negatív PCR-teszt, illetve a 48 órán belüli negatív antigén gyorsteszt. Az Albániába beutazók számára nincs érvényben karanténkötelezettség.