Advent EuroCity is indul Bécsbe

A karácsonyi ünnepek előtti időszakban szombatonként Advent EuroCity néven indítanak az egyébként is közlekedő szerelvényeken felül vonatot Budapestről Bécsbe. A Keleti pályaudvarról induló járat Kelenföld, majd Tatabánya, Komárom, Győr és Mosonmagyaróvár állomást érintve Wien Meidlingen keresztül érkezik Wien Westbahnhof állomásra. Az Advent EuroCitykre díjmentes helyjegyet biztosít a vasúttársaság, amennyiben a nemzetközi pénztárban erre a vonatra kérik jegyüket az utasok – tájékoztat a MÁV közleménye alapján az MTI.

2014. november 29-e és december 15-e között a railjet vonatok is megnövelt kapacitással várják az utazókat: a Budapestről november 29-én, szombaton valamint december 6-a és 15-e között szombaton és vasárnap 7:10-kor, Bécsből pedig a szombaton 17:48-kor induló vonatokon több mint nyolcszáz ülőhelyet kínálnak. A megduplázott kapacitás ellenére is javasolja a vasúttársaság, hogy a Bécsbe utazók elővételben, minél előbb váltsák meg menetjegyüket és helyjegyüket.
A két főváros közötti kényelmes és biztonságos utazásról a naponta több mint tíz alkalommal közlekedő vonatok gondoskodnak.

Bővebben: www.mav-start.hu

Legyél az első hozzászóló "Advent EuroCity is indul Bécsbe" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*