Ajándékozzon élményt szeretteinek (x)

Az ünnepi időszak közeledtével tengernyi teendőnk akad, így az ajándékok beszerzése is aktuálissá válik. Ma már egyre többen adnak utalványt vagy ajándékkártyát szeretteiknek, hiszen az élmény sokkal szebb és tartósabb dolog, mint egy új elektronikai kütyü. A Bükfürdő Thermal & Spa utalványai ideális ajándékok minden korosztály számára.

Ahol élmény megpihenni

A Bükfürdő Thermal & Spa az ország második legnagyobb fürdőjeként 18 hektárnyi területen fekszik. A gyógyvizéről méltán híres fürdőben Gyógyfürdő, Élményfürdő, modern Szaunavilág, Wellness Centrum és saját gyógyászati részleg is található. Így aztán tényleg van miből válogatni: a felnőtteknek a gyógyvizes medencék és az Élményfürdő ígérnek pihenést, a gyermekek Bükfürdő egyedülálló pancsolójában, a Cápabarlangban játszhatnak egész nap, a szauna szerelmesei pedig a Szaunavilág 10 féle kabinjának egyikében születhetnek újjá. A fürdőzés és a szaunázás után egy kellemes masszázzsal érdemes zárni a napot.

Kis kártyában nagy ajándék

Ha szeretné átadni a bükfürdői pihenést szeretteinek, kétféle mód közül választhat: ajándékutalvány vagy ajándékkártya. Előbbi esetén szabadon válogathat a fürdőbelépők, masszázsok, komplett spa ajánlatok között, így egyedileg összeállított ajándékutalvány csomagot adhat át a fa alatt. Ha az ajándékkártyát választja, akkor egy tetszőleges összeggel töltheti fel azt, amelyet az ajándékozott arra vásárol le Bükfürdőn, amire csak szeretné!

További információ és a vásárlás részletei: www.bukfurdo.hu