Amerikai álom négy keréken: óriási utazó SUV a Lexus-tól

Kifejezetten az észak-amerikai ügyfelek számára fejlesztett vadonatúj SUV-ot a Lexus: a TX egy három üléssoros SUV, amely minden utas számára kifinomult utazási élményt és tágas, kényelmes utasteret kínál.

Az utastér a bent ülők kényelmét helyezi előtérbe, és tágas harmadik üléssort kínál, amelyben két felnőtt is kényelmesen elfér. Kiváló zajszigetelést és tágas csomagteret is biztosít, így még akkor is bőséges tárolóhely áll rendelkezésre, ha minden ülésen ülnek. A GA-K platform felhasználásával az új TX magáénak tudhatja a „Lexus Driving Signature” néven ismert, egyedülálló Lexus vezetési élményt, amely az olyan újgenerációs Lexus modellek sajátja, mint például az NX, az LX és az RX.

A 2,4 literes turbófeltöltős benzinmotoron kívül több hajtáslánc opciót is kínál az újdonság. Az egyik figyelemre méltó alternatíva az újonnan kifejlesztett, 3,5 literes V6-os plug-in hibrid rendszer, amely a Lexus kínálatában először kínál kiváló vezetési élményt praktikus elektromos hatótávolsággal, egyenletes gyorsulással és kivételes kifinomultsággal ötvözve.

Emellett létezik egy exkluzív „F SPORT PERFORMANCE” modell is, amely 2,4 literes turbós hibrid rendszerrel van felszerelve, nagy teljesítményű hátsó elektromotorral és DIRECT4 összkerékhajtási rendszerrel. Ez a modell azoknak az ügyfeleknek szól, akik szeretnének hozzájárulni egy karbonsemleges társadalomhoz, miközben továbbra is élveznék a vezetést.

Ezenkívül a fejlett biztonsági technológiák, mint például a „Lexus Safety System+” alkalmazása nemcsak támogatja a vezetőt, hanem jelentősen javítja az általános kényelmet is.