Amikor az autó is kellemes ünnepeket kíván

A BMW legkorszerűbb technológiával felszerelt tagjai ünnepélyes karácsonyi és újévi köszöntőkkel üdvözlik a tulajdonosokat.

A BMW egy rendkívül különleges meglepetést tartogat ügyfelei számára az újév közeledtével: a bajor prémiummárka december 31. és január 7. között egy ünnepélyes animációt küld a legkorszerűbb operációs rendszerrel felszerelt BMW modellek központi kijelzőjére, az újévi köszöntőt pedig megfelelő zenei aláfestés és látványosra komponált hangulatvilágítás kíséri.

Az újévi köszöntő mindegyik, megfelelő felszereltségi szinttel rendelkező BMW modellben elérhető lesz 2021 első hetében az érintett piacokon. Az autó indításakor az animáció automatikusan felugrik a központi kijelzőn – legfeljebb három egymást követő alkalommal –, az üzenetre kattintva pedig azonnal elindul a teljes képernyőre megtervezett újévi köszöntő, a fedélzeti audio- és hangulatvilágítási rendszernek köszönhetően ünnepélyes háttérzene, illetve látványos fényjáték kíséretében. Az autó az első három indításkor automatikusan ajánlja fel a vezetőnek az újévi üzenetet, amely megtekintést követően a központi operációs rendszer Üzenetek menüpontjában továbbra is elérhető marad. A BMW ügyfelei ugyanakkor manuálisan is előhívhatják az újévi üzenetet, akár a BMW Intelligent Personal Assistant közbenjárásával („Hey BMW, Happy New Year”), akár a központi operációs rendszer Jármű menüpontjában egy hétig elérhető alkalmazáson keresztül.

December 24-től a kijelölt piacokon a karácsonyt is hasonló hangulatban várják a BMW modelljei. Az ünnepi köszöntőt a tulajdonosok éppúgy, a központi operációs rendszer Jármű menüpontján keresztül és a BMW Intelligent Personal Assistant közbenjárásával („Hey BMW, Merry Christmas”) bármikor újra elindíthatják. A karácsonyi köszöntő a kijelölt piacokon december 24-30. között lesz elérhető a megfelelő felszereltségi szinttel rendelkező BMW modellekben.