Áprilistól ismét repül Budapestre az Iberia

Idén is újraindítja Budapest-Madrid járatát az Iberia. 2017-ben összesen csaknem 29.000 ülést kínál a társaság a Budapest és Madrid között üzemelő járatain.

Az elmúlt két évben megszokottnál két hónappal korábban indítja el madridi járatait az Iberia az idén. Az április 1. és október 28. közötti járatokon 136, illetve 200 üléses Airbus A320 típusú repülőgépeket használ majd.

A társaság hetente 3-7 járatot indít a két város között, így 2017-ben összesen csaknem 29.000 ülést kínál majd a Budapest-Madrid útvonalon. A Budapestről Madridban érkező utasok további 20 spanyol célállomás – többek között Tenerife, Gran Canaria, Santiago de Compostela – felé folytathatják útjukat az Iberia-val.

„A Budapest Airport üdvözli az Iberia visszatérését a teljes nyári menetrendi időszakra. Egyértelmű, hogy a korábbi kapacitás harmadával megnövelt ülőhelykínálat jóval több lehetőséget nyújt majd mind a magyar, mind a spanyol utasok számára. Ráadásul Spanyolország az egyik leggyorsabban növekvő ország-párunk: tavaly több mint 600 000 utast regisztráltunk a spanyol relációban.” – mondta Kam Jandu, a Budapest Airport kereskedelmi igazgatója.

„Budapest az egyik legnépszerűbb célállomássá vált a spanyol turisták körében. Idén szeretnénk Spanyolországot és Latin-Amerikát hasonlóan népszerűvé tenni a magyar utasok között.” – nyilatkozta Celia Muñoz, az Iberia európai értékesítési vezetője.

Legyél az első hozzászóló "Áprilistól ismét repül Budapestre az Iberia" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*