Apró luxus hotelek a nagyvilágban

Mai világunkban, amikor igazán felértékelődik az egyéni megjelenés és a személyre szabott vendéglátás, igazán jó ötlet apró, különleges hotelt nyitni. Ezt gondolhatták azok a tulajdonosok is, akik most nyílt, vagy hamarosan megnyíló apró szállodáikkal csatlakoztak a független, apró, luxus hoteleket tömörítő Small Luxury Hotels of the Worldhöz.

Az 51 szobás londoni The Laslett, a népszerű közösségi aktivistáról, Rhaune Laslettről a legendás, bohókás Notting Hill Fesztivál szervezőjéről kapta nevét.

A Seychelles-szigetek fővárosában, Mahe-ban nyíló H Resort Beau Vallon Beach a szó szoros értelmében a természetbe, gyönyörű növények közé, egy valódi lagúnánál épült.

Helsinki új ékszerdoboza a Hotel Lilla Roberts, az exkluzív Hotel Haven testvérszállodájaként a város divatos, nyugodt részén nyitotta meg kapuját.

Ki gondolná, hogy Pekingben egy hétszobás apró hotelnek is helye van. Pedig sokan vágynak arra, hogy a mindössze hétszobás hotel nyugalmát élvezzék. Az egyedi élményt erősíti egy séta a Cours et Pavillons tradicionális kínai udvarán és az, hogy a Ming és Qing dinasztiák porcelánjában felszolgált teát a faragott fa bútorokon szürcsölve a tradicionális falfestményekben is gyönyörködhetünk.

A horvátországi Losinjban az 51 szobás Boutique Hotel Alhambra ígér különleges élményt a csodálatos szépségű szigetre érkezőknek.

Legyél az első hozzászóló "Apró luxus hotelek a nagyvilágban" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*