Az ünnepek utáni wellness pihenés előnyei

Az ünnepek a meghitt családi összejövetelekről, a közösen elfogyasztott finom ételekről, valamint az ajándékozás öröméről szólnak. A készülődés azonban fáradozással, takarítással, bevásárlással és sütés-főzéssel jár együtt. Mivel ezekről a teendőkről évről-évre egyre többen mondanak le szívesen, nem meglepő, hogy a wellness szállodák és más vendéglátóhelyek decemberben teltházzal üzemelnek.

Bár az év ezen szakaszában, a sok vendég miatt szinte mindenhol pezsgő élet zajlik, mégsem mindenki vágyik a zsongásra. Azoknak, akik nyugodt légkörben szeretnék kipihenni az adventi időszak fáradalmait, az utószezon jelenti a valódi lehetőségeket. A ráckevei Duna Relax & Event Hotelben a következő év elején is kihagyhatatlan ajánlatokkal várjuk Önt és szeretteit!

 

Mit jelent az utószezon a szállodáknál?

Az utószezon a mozgalmasabb heteket, vagy hónapokat követő időszakot jelöli, amikor lényegesen kevesebb vendéggel kell számolni. A január és február tipikusan ilyen periódusba esnek.

Az élet azonban a főszezon után sem állhat meg, így a szállodák különféle programokkal és kedvezményekkel csábítják a látogatókat. A felnőttbarát Duna Relax & Event Hotelben egy zavartalan pihenés keretei között Ön is felfedezheti az utószezonban rejlő nagyszerű lehetőségeket.

Miért érdemes a januári-februári utószezonban felkeresnie a szállodánkat?

Szállodánkban az ünnepek elmúltával is kedvező árajánlatokkal és érdekes eseményekkel várjuk, nyugodtabb légkörben tudjuk fogadni Önöket felnőttbarát wellness hotelünkben.

A közlekedés szempontjából is kedvező ez az időszak, hiszen az ünnepekhez képest az év elején lényegesen kevesebben kelnek útra. Kiváló fekvése és adottságai miatt a ráckevei Duna Relax & Event Hotel autóval és tömegközlekedéssel egyaránt megközelíthető. Mivel kevesebb utasra számíthatunk mind az utakon, mind tömegközlekedési eszközökön, a wellness hétvégére való utazás is lényegesen kevesebb stresszel jár.

Az érdekes programokra rendezvényekről január és február környékén is számíthatunk. A kevesebb vendég miatt ezekben a hetekben még rugalmasabbak vagyunk, ráadásul nagyobb teret tudunk engedni az egyéni kéréseknek. Emellett Ön is könnyebben foglalhat időpontot az olyan népszerű programunkra, mint a romantik quarter.

A főszezonnal ellentétben a különleges római masszázsok és más wellness szolgáltatások szintén gördülékenyebben vehetők igénybe. Próbálja ki például a csendes-óceáni szigetvilág mozgásformáit megelevenítő, stresszoldó Ma-uri, vagy a kellemesen nyugtató klasszikus Kleopátra masszázst. Ha pedig valami igazán különleges kényeztetésre vágyik, jelentkezzen be vulcanus lávaköves vagy somnus levendulás kezeléseinkre.

A felszolgált ételeinkre természetesen egész évben nagy figyelmet fordítunk. Éttermünkben többek között grillezett kulináris ínyencségeket kóstolhat meg. Külön kérésre a szakácsok diétás és személyre szabott különlegességeket készítenek, amelyek egy részét a cukor- és gluténmentes finomságok teszik ki.

A holtidőszak során lehetősége nyílik a szálloda környékének felfedezésére, hiszen a Csepel-sziget és Ráckeve jellegzetességei főleg a turistaszezonon kívül ismerhetők meg igazán. A vendégeink rendszeresen részt vesznek a helyi programokon, illetve szeretik körbejárni a várost a helyi nevezetességek után kutatva.

A karácsonyra kapott ajándékutalványok ideje

Az élmény az egyik legszebb ajándék, ezért az ünnepek során sokan lepik meg szeretteiket valamilyen ajándékutalvánnyal. A Duna Relax & Event Hotelben többféle csomagot kínálunk, amelyek felejthetetlen emlékekkel gazdagíthatják a megajándékozott személyeket. Tekintse át kényeztető ajánlatainkat és engedje, hogy levegyük a válláról az ajándék keresésével együtt járó terheket!

A kiválasztott csomagokat az utószezonban is érdemes felhasználni, ekkor a különféle wellness szolgálatások könnyebben vehetők igénybe. Az utalványokhoz a weboldalunkon keresztül, vagy személyesen a szállodánkban juthat hozzá.

Lepje meg Ön is a családtagjait, vagy barátait egy-egy nagyszerű élménnyel, hogy felfrissülten és kipihenten nézhessenek szembe az új év kihívásaival!

(Támogatott tartalom)