Bemutatta legújabb szállodáját Coppola

A most megnyílt Palazzo Margherita egy kis olasz városkában, Bernaldában (Basilicata régió) található, ahol Coppola nagyapja is született. A XIX. században épült villát renoválták, az enteriőr kialakításáért pedig a neves belsőépítész, Jacques Grange felelt. A mennyezetet barokk stílusú kézi készítésű freskókkal díszítette, a szintén általa tervezett bútorokat pedig márvány padlózaton helyezte el. A villa központjában található udvar félreeső kertekre nyílik, melyekbe fél-trópusi növények, egy varázslatos kút és egy úszómedence bújik meg.

Az összesen 9 darab, luxus lakosztályok mindegyike rendelkezik terasszal vagy balkonnal, emellett minden este, ha a vendégeknek kedvük tartja, válogathatnak Coppola saját, 300 olasz filmből álló gyűjteményéből.

“A Palazzo Margherita egy megvalósult álom számomra – a gyönyörű kertek, a családok, akik összegyűlnek ebben a varázslatos szalonban, tegyék azt bármilyen célból: ünnepség, teázás vagy esti film nézés miatt.” – mondta Coppola.

A mediterrán szálloda a 6. Coppola portfóliójában, csatlakozva Belizéhez, Argentínához, Guatemalához és az Egyesült Államokhoz.

forrás: Condé Nast Traveller

Legyél az első hozzászóló "Bemutatta legújabb szállodáját Coppola" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*