Berlin után Budapesten az új generációs közösségi roller

A nyári rollerszezon csúcsára időzítve a legújabb, hatodik generációs elektromos rollerekre cseréli budapesti járműflottáját a világ vezető mikromobilitási szolgáltatója, a TIER Mobility. Berlin után Budapest egyike azoknak a városoknak, ahol a szolgáltató elsőként teszi elérhetővé a legújabb e-roller modelleket a felhasználók számára.

Az újgenerációs elektromos roller a kijelzőn és hangüzeneteken keresztül figyelmezteti a felhasználókat a városban érvényes korlátozásokra. A közlekedők biztonságát szolgálják az olyan továbbfejlesztett funkciók, mint a hidraulikus felfüggesztés és a széles fellépő. Ezeknek köszönhetően maximális a „TIER 6” stabilitása és a lengéscsillapítása. A legfrissebb modell 2022. július 30-tól kezdve, több lépésben jelenik meg a magyar utakon és a különböző zónákban egyedi sorrendben, fokozatosan váltja majd le a korábbi járműveket.

A vállalat legfrissebb adatai szerint a budapesti felhasználók eddig összesen több mint 2 millió percet utaztak a TIER elektromos rollerjeivel, az átlagos használati idő pedig 11,5 perc.