Budapesti hotel világsikere!

A TripAdvisornál szavazó utazók szerint az Aria Hotel Budapest ma a világ legjobb hotele.

Ahogy évek óta mindig, úgy újra megszavaztatta utazóközönségét a TripAdvisor, hogy kiderüljön, tapasztalataik szerint melyik a világ legjobb szállodája. A legutóbbi, nemrég zárult versengést egy magyarországi szálloda, az Aria Hotel Budapest nyerte meg. A 721 szavazó közül 681 tartotta abszolút tökéletesnek a hotelt.

Noha a TripAdvisor felmérése nem reprezentatív, az eredmény kétségkívül így is óriási értékkel bír. A szállodát értékelő utazók egyébként szinte kivétel nélkül kiemelték az osztályon felüli kiszolgálást, a szálloda belvárosi elhelyezkedését – a hotel rögtön a bazilika mellett áll –, az épület hangulatát, és a belváros fölé magasodó tetőteraszról nyíló páratlan panorámát.

A szálloda oldalán így írnak a hotelről: „Az Aria Hotel Budapest luxus boutique szálloda kifinomult megjelenése a zene iránti szenvedélyünket tükrözi. A koncepciót az elismert belsőépítész, Varró Zoltán úgy formálta, hogy a szálloda pazar otthonául szolgáló klasszikus palota eredeti hangulata újjászülessen, miközben a vendégeink egy privát rezidencia otthonosságát és kényelmét élvezhessék.”

“A szálloda négy szárnyát egy-egy zenei stílusnak dedikáltuk, így szobáink berendezését a Klasszikus, az Opera, a Kortárs zene és a Jazz meghatározó stíluselemei ihlették. Minden szobát és lakosztályt a nemzetközileg elismert művész, Joseph Blecha karikatúrái tesznek egyedivé. Dedikált szobáink zenei legendái között található többek között Maria Callas, Bob Dylan, James Brown, Kodály Zoltán, Bartók Béla és Liszt Ferenc.”

A TripAdvisor egyébként további hét kategóriában mérette meg a világ szállodáit az utazóközönségével:

  • Kis hotelek: Oberoi Vanyavilas (India)
  • Kedvező ár: Elm Tree Hotel (Anglia)
  • Luxus hotel: Nayara Springs Hotel (Costa Rica)
  • Legjobb szervizt nyújtó hotel: Lawton Court Hotel (Anglia)
  • Hostelek, panziók: Bindon Bottom B&B Hotel (Anglia)
  • Legromantikusabb hotel: Place Luxury Boutique Villas Hotel (Koh Tao)
  • Legjobb családi hotel: Cavallino Bianco Family Spa Grand Hotel (Olaszország)

Legyél az első hozzászóló "Budapesti hotel világsikere!" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*