Sztárvendég fogadta a vendégeket Ráckevén

A Barátok közt sztárja, Tihanyi Tóth Csaba Ráckevén járt, ahol a Duna Relax Hotel Ráckeve vendége volt egy napra. A Koronavírus járvány miatti lezárásokat követően a szálloda immáron újra fogadhat vendégeket, ennek alkalmából érkezett a színész is a szállodába.

Rögtön le is tesztelte a szálloda által nyújtott szolgáltatásokat, amelyeket kifogástalannak talált. A pezsgővel való fogadást követően egy minden igényt kielégítő, kényelmes szállodai szobából gyönyörködhetett a ráckevei panorámában. Ezután ellátogatott a hotel wellness részlegébe ahol a szaunázás mellett a medence hűsítő habjait is élvezhette, amely remek élmény nyújt a kikapcsolódásra. Nem maradhatott ki a szálloda széles masszázskínálatából a svéd és a MA-URI masszázs kipróbálása sem, élményeiről a videóban bővebben beszél.

A szállodatesztet követően immár személyesen mesélhette el élményeit a látogatóknak, ugyanis ő maga fogadta a szállodába érkező vendégeket. A frissen szerzett tapasztalatairól beszámolva tovább erősítette a látogatókban azt a tényt, hogy jó helyen járnak.

„Röviden összefoglalva mindenkinek tudom ajánlani a szállodát, és ez egy jó hír mert elkezdődik az élet, nyitottak a szállodák, úgyhogy mindenkit aki megteheti, várja szeretettel a Duna Relax Hotel” – nyilatkozta a színész.