Bye bye Aeroviva

Gondokról már a hétvégén értesült a nol.hu az Aeroviva Holidays munkatársaitól. Az online lap értesülései szerint a hétvégén behívatták a munkatársakat és a munkaszerződésük közös megegyezéssel történő felbontásáról szóló nyilatkozat aláírására kérték őket. A céges mobillal és autóval rendelkező dolgozóknak ezeket le kell adniuk. A lap úgy tudja, a próbaidőn a cégnél dolgozókkal már pénteken közölték, hogy nem kell bemenniük dolgozni.

Az iroda vagyoni biztosíték biztosítója a QBE Atlasz Biztosító Zrt.

A társaság a honlapján közleményben tájékoztatja az utasokat, hogy az Aeroviva Utazási Iroda 2010. december 20.-tól megszünteti utazásszervezői és utazásközvetitői tevékenységét. Eszerint a társaság vezetősége mindent megtett annak érdekében, hogy ezt a helyzetet elkerüljék, de ez a jelenlegi gazdasági helyzetben nem sikerült.

A cég az egyik legnagyobb charteres utazásszervező és repülőjegy-értékesítő. A téli időszakban főleg egzotikus célpontokra Thaiföldre, az Emirátusokba és Afrikába szerveznek utakat, ezeket az utóbbi időben akciós áron árulták.

A cég közleménye szerint a menetrend szerinti járatokra Aeroviva repülőjeggyel rendelkező utasaik repülőjegye – az utazás dátumától függetlenül, odaútra és visszaútra egyaránt – érvényes marad.

Legyél az első hozzászóló "Bye bye Aeroviva" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*