Csúcsra járatott elegancia Ford módra

Ford Edge Vignale

A Mondeo után a Kuga és az Edge is megkapta a Vignale luxusát.

A Ford nem elégedett meg az átlaggal. Létrehozta az exkluzív Vignale prémiummodellt, amelynél a csúcsfelszereltség mellé többféle prémium szolgáltatások is jár – ilyen például örök életre szóló ingyenes autómosás.

Ford Kuga Vignale

Ford Kuga Vignale

Kérdés persze, miért Ford néven fut a Vignale, miközben mások, különösen a japán márkák önálló márka alatt futtatják luxus modelljeiket. Nos a válasz nagyrészt arról szól, hogy a Ford, amelynél a Ghia megjelölés már korábban is egy magasabb kényelmi fokozatot takart, úgy számol, hogy azok a menedzserek, akik cégük szabályozása miatt luxusmodelleket nem vásárolhatnak, ugyanakkor mégis jelentős összeget kapnak a céges autó kiválasztására, nem is járhatnak jobban, mintha a Vignale luxusát választják, Ford színekben.

Ford Edge Vignale

Ford Edge Vignale

A Mondeo után így mutatták most be Bécsben az új Ford Kuga Vignale és Ford Edge Vignale modelleket, amelyek a luxuskivitelű SUV-k iránti egyre növekvő igényre adnak választ.

2016kuga_vignale_milano_grigio_041

A Ford Kuga Vignale közepes méretű-, és a Ford Edge Vignale nagyméretű SUV, gazdag felszereltséget és prémium kidolgozást, például szmoking-stílusú öltésekkel díszített Windsor bőrkárpitozást kínál, SYNC 3 csatlakozási rendszerrel, amely továbbfejlesztett hangvezérléssel működik, és 8 colos érintőképernyője a mobiltelefonokról már ismert kétujjas csippentéssel és a végigsimításos mozdulatokkal is kezelhető.

2016kuga_vignale_milano_grigio_038

Az erős takarékos motorok közül a Ford Edge Vignale kínálatában a Ford 180 lőerős TDCi, vagy 210 lóerős bi-turbo TDCi dízele szerepel, míg a Ford Kuga Vignale vásárlói pedig a 2.0 literes, 180 lőerős dízel mellett akár 182 lóerős, 1.5 literes EcoBoost motort is választhatják.

Legyél az első hozzászóló "Csúcsra járatott elegancia Ford módra" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*