Díjazták a Qatar Airways luxusát

A Qatar Airways szabadalmaztatott terméke, a Qsuite első osztályú élményt kínál az üzleti osztály kabinjában

A több mint 150 célállomásra repülő Qatar Airways hetedszer nyerte el a Skytrax “Az év légitársasága” díját, és három másik jelentős díjat is hazavihetett.

A Qatar Airways immár hetedik alkalommal kapta meg az “Év légitársasága” címet a Skytrax nemzetközi légiközlekedési minősítő szervezettől. További három díjat is hazavihetett a cég: a világ legjobb business osztálya, a világ legjobb business osztályú várótermi étkezése és a Közel-Kelet legjobb légitársasága címet. A Qatar Airways 2011-ben, 2012-ben, 2015-ben, 2017-ben, 2019-ben, 2021-ben és most 2022-ben is elnyerte “Az év légitársasága” címet.

A Qatar Airways hazai repülőterét és csomópontját, a Hamad Nemzetközi Repülőteret nemrégiben a világ legjobb repülőterének választották 2022-ben, így a díjat már a második egymást követő évben kapta meg. A légitársaság prémiumkabinja, amely a szabadalmaztatott Qsuite-tal rendelkezik, hatodik éve a világ legjobb business osztályának választották, míg az Al Mourjan váróterem kiemelkedő kulináris kiválóságáért elnyerte a világ legjobb business osztályú várótermi étkezési díját.