8. alkalommal is Forbes Travel Guide listás a budapesti Kempinski

Ezúttal is a turizmusban nemzetközi szaktekintélynek számító Forbes Travel Guide illusztris „Star Rating” listán szerepel a Kempinski Hotel Corvinus Budapest.

A Kempinski Hotel Corvinus Budapest az FTG értékelési rendszerében idén is a megtisztelő “négycsillagos” besorolást kapta. (Az FTG minősítési rendszerében használt négycsillagos kategória nem azonos az európai szállodaminősítési rendszer szerinti besorolással!) A Kempinski Hotel Corvinus Budapestről szóló értékelés is megtalálható a ForbesTravelGuide.com oldalon.

„A Kempinski Hotel Corvinus Budapest egymás után nyolcadik alkalommal kapta meg ezt a díjat. Nagyon büszkék vagyunk a szálloda munkatársainak rendkívüli teljesítményére. Az FTG értékelése releváns visszajelzést ad számunkra mind termék-, mind szolgáltatási szempontból” – mondta Stephan Interthal, a Kempinski Corvinus vezérigazgatója.

„Az idei eredmények előrevetítik az egyre izgalmasabb utazási élmények iránti kereslet ugrásszerű növekedését.” – mondta Amanda Frasier, a Forbes Travel Guide értékelésekért felelős elnöke. „Ezek a szállodák saját kategóriájukban az élvonalba tartoznak és meghatározzák a luxus jövőjét a design, a vendéglátás és a wellness terén. A 2024-es nyerteseink közül több különleges hely található a Közel-Keleten és Afrikában, rekordszámú díjazottal bővültek ezek a régiók. Jó szívvel ajánljuk a 2024-es győzteseket, akiket arra bátorítunk, hogy továbbra is friss, új vendégélményeket nyújtsanak.”

Az éves FTG Lista elérhetősége: ForbesTravelGuide.com.

Részletes leírás az FTG éves értékelési szempontjairól: itt.