Díjeső a Norwegian Cruise Line-nak

A World Travel Awards idén is a Norwegian Cruise Line-t jutalmazta a legjobb címmel, sőt mi több, a társaság nyert a legújabb kategóriában is; övék a legjobb honlap a világ vezető hajóstársaságai közül.

A díjak kiosztására december közepén, Marokkóban került sor. Több ezer utazási szakember adta le a szavazatát, ennek eredményét hozták nyilvánosságra az el jadidai gálán.

A legfrissebb elismerést megelőzendő a Norwegian Cruise Line-t az év elején sorozatban nyolcadjára Európa legjobbjának, majd sorozatban harmadjára a Karib-tenger legjobbjának is megválasztották.

„Rendkívül örülünk, és büszkék vagyunk rá, hogy ismét elnyertük a világ legjobbja címet, és ezúton köszönjük a sok szakmabelinek, hogy megtiszteltek szavazatukkal” – mondta Andy Stuart, a Norwegian Cruise Line elnöke és vezérigazgatója. –„A társaságnál mindenki folyamatosan azon dolgozik, hogy vendégeink egy életre szóló élménnyel távozzanak a fedélzetről.”

A társaság különböző hajói bejárják a Karib-tengert, több útjukon felhajóznak egészen New Yorkig, New Orleansig és Houstonig. A kínálatból a mediterrán vidék sem marad ki.  

Legyél az első hozzászóló "Díjeső a Norwegian Cruise Line-nak" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*