Forradalmi ajánlat a tengeren: all inclusive jár a Norwegian hajóin

Norwegian Cruise Line hajói

Új fejezetet nyit a tengerjárók világában a Norwegian Cruise Line: minden járatukon bevezetik a Premium All Inclusive programot, ami kabinonként több mint 1.400 euró értékű plusz szolgáltatást ígér az utasoknak. Az ár – többféle bónusz mellett , ezentúl magában foglalja az alkohol- és üdítőital fogyasztást és a kötelező borravalót is.

Norwegian Cruise Line Breakaway hajója

Az NCL Breakaway 144.000 tonnás luxus-óceánjárója 4000 utas befogadására alkalmas, 397 méter magas és 324 méter hosszú. Az úttörő dizájnjáról, valamint szabadtéri sétányáról is már elkészülte előtt is ismert hajón olyan extra szórakoztató szolgáltatások vannak, mint a Broadway show-k, különleges tűzijátékok, valamint egy 1980-as éveket idéző fedélzeti party

A Norwegian Cruise Line eddig sem várt másokra: a cruiser biznisz úttörőjeként, elsőként vezette be az öltözködés és az étkezési időpontokat tekintve is formalitásmentes, freestyle cruising stílust. Közben tengerjáróin, elsőként lepte meg utasait többek között jégbárral, valódi csúszdaparkkal és igazi kalandparkkal is.

Premium All Inclusive program kabinonként több mint 1.400 euró értékű plusz szolgáltatást ígér az utasoknak.

Versenytársait megelőzve, most még ennél is merészebbet lépett a Premium All Inclusive csomag meghirdetésével. A szárazföldi nyaralásoknál olyannyira megkedvelt, teljes ellátást adó, all inclusive szolgáltatás a Norwegian hajóin többféle olyan, plusz szolgáltatást is magában foglal, amelyért külön fizetni kellett eddig az utasoknak.

Kocsia Erika, a Hajósutazó Utazási Iroda ügyvezető igazgatója elmondta: miközben a Norwegian fedélzetén, a többi hajóstársasághoz hasonlóan eddig is a legtöbb étteremben, egész nap ingyenes volt az étkezés és ingyen járt a víz, a gépi üdítő, a tea és a kávé, mostantól sok másért sem kell már fizetni.

Nézzük részletesen, milyen plusz szolgáltatásokat kapnak a vendégek a Premium All Inclusive program keretében:

 1. Exkluzív italok felnőtteknek: röviditalok, csapolt és üveges sörök, alkoholmentes sör, üdítőitalok, gyümölcslevek mindegyik bárban, lounge-ban és étteremben, a hajózás teljes ideje alatt. Ha azt vesszük, hogy már csak a szódavíz, kóla, szénsavas narancslé élvezetéért is fejenként több ezer forint értékű „bérletet” kell váltani a hajókon, az alkohol csomag pedig még ennél is drágább, akkor nyugodtan kijelenthetjük, hogy nagyon komoly megtakarítást élvezhetnek már azok is, akik a sima hideg víz helyett szénsavasra vágytak a hajóút során. Hát még azok, aki sörözéssel, borozással, netán whiskyvel kezükben élvezik igazán a kék tenger látványát.
 1. Válogatott kávékülönlegességek az étkezések során: minden étteremben, minden étkezéshez térítésmentesen kínálják a Lavazza cég valamelyik kávé specialitását. Igaz a sima és elég jó minőségű gépi kávéfajták eddig is ingyen voltak a hajón, a kifinomult kávézás élményéért eddig külön kellett fizetni, ami ezután szintén jelentős megtakarítás a minőségi feketeleves szerelmeseinek.
 1. Üdítőitalok és egy üveg ásványvíz: gyerekek és felnőttek egyaránt korlátlan mennyiségben fogyaszthatják a gyümölcsleveket, üdítőitalokat és ásványvizeket is. Emellett még személyenként és naponta egy-egy üveg grátisz ásványvizet is bekészítenek a kabinba. Hogy a grátisz alkoholos italok esetében fentebb már kifejtettük már.
Norwegian Premium All Inclusive

A Norwegian hajóin mostantól csak és kizárólag az élvezeteké a főszerep

Kötelező borravaló nélkül!

 1. Borravalók: aki hajózott már, tudja, hogy a személyzetnek járó úgynevezett kötelező borravalót eddig mindig külön kellett fizetni,ami a felnőtteknek naponta, fejenként legalább 10, gyerekeknek 5 dollár plusz kiadást jelentett. A Norwegian hajóin azonban a jövőben ez is beletartozik a Premium All Inclusive csomagba, vagyis nem kell már számolni a kötelező borravalóval sem.

A szolgáltatások, amelyek természetesen továbbra is a hajóút ingyenes részei maradnak:

 1. Gasztronómiai élmények sora: büféétterem a napszakhoz igazodó hatalmas választékkal, a több emeletes fő étterem, naponta változó á-lacarte étlappal, a különféle büfék, bárok kínálata és a 24 órás kabinszerviz.
 1. Díjnyertes szórakoztató programok: Broadway-show a nagy színházban, élőzene, kabaré, tánc és még sok más a fedélzet több heszínén.
 1. Aqua parkok, sport- és szabadidő létesítmények: csúszdapark, medencék, kalandpark, sport komplexum.
 1. Profi programok fiataloknak: minden korosztálynak külön lounge, ingyenes Splash Academy érdekes programokkal, szakképzett gyermekfelügyelők, coach-ok vezetésével.

Azok a vendégek, akik a Norwegian saját fejlesztésű és a tengereken szintén elsőként bevezetett, elkülönített luxus szintjén lévő The Haven by Norwegian és Suite tipusú kabinokat foglalják, további ingyenes plusz szolgáltatásokra tarthatnak igényt:

 1. Étkezések az úgynevezett speciális éttermekben: Cagney´s Steakhouse, Teppanyaki, Le Bistro, La Cucina, Margaritaville és Moderno Churrascaria.
 1. 250 perc ingyenes WiFi használat lakosztályonként
 1. 100 USD értékű, ajándékutalvány lakosztályonként, ami tetszés szerint felhasználható a Spa részlegben, vagy egy szárazföldi kirándulásnál, vagy a kaszinóban.

– kst –

Legyél az első hozzászóló "Forradalmi ajánlat a tengeren: all inclusive jár a Norwegian hajóin" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*