Divat- és gasztroestek a Cunard hajóin

Az első tengerentúli járat célállomása New York lesz, a kikötés dátuma pedig stílusosan a 2016-os divathét első napja, miután az utasok már 7 éjszakát eltöltöttek a fedélzeten.

Az úton természetesen szakmai kísérők asszisztálnak majd. Az ipar olyan jeles képviselői szelik majd a habokat, mint az úttörő brit dizájner Dame Zandra Rhodes, a tiszteletreméltó divattörténész és kommentátor Colin McDowell és a divat keresztanyjának is mondott Fern Mallis, aki egyébiránt a New York Fashion Week alapítója.

A neves utasok mindegyike izgalommal várja a több napos hajóutat. Dame Zandra Rhodes – aki olyan sztárokat öltöztetett, mint Freddie Mercury és Jackie Onassis – elmondta, hogy rendkívül boldog, hogy tapasztalatait, karrierjének történéseit megoszthatja a Queen Mary 2 utasaival.

Természetesen az egy hetes út nem szűkölködik majd a divatbemutatókban. A vendégeknek lehetőségük lesz közelebbről megismerkedni a jövő divattervezőivel, akik kollekcióikkal szállnak a fedélzetre.

A gasztronómia szerelmeseinek a Queen Elizabeth 2016. júniusi útján érdemes részt venniük. A szakma nagyjai, mint Charles Sichel, a Maison Sichel feje és Jilly Goolden, angol borkritikus és televíziós személyiség kíséri útjukon az ínyencségekre vágyókat. A brit szigetek körül hajózó utasok a régió különlegességeit kóstolhatják sorra – hol vízen, hol pedig a szárazföldön.

2016 novembere a tánc, zene és mulatság ideje lesz. Glenn Miller, Count Basie és Duke Ellington gondoskodik majd a jó hangulatról, hogy a Queen hajók mindegyike méltóképp szolgáljon a Big Band Balls otthonául.
 

Legyél az első hozzászóló "Divat- és gasztroestek a Cunard hajóin" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*