Dreamlinerekkel repül Bécsből az Eva Air

Az ötcsillagos Eva Air májustól repül a császárvárosból Tajvanra.

Jubileumi éveket ünnepel az Eva Air. Kenderes Bálint, a légitársaság képviseletét ellátó B2Sky Travel ügyvezetője kifejtette: 2019-ben 50 éves a légitársaságot alapító hajós társaság, míg az Eva Air a 30. születésnapját ünnepli idén. A Tripadvisor 2019-es ranglistáján a világ 3. legjobb légtársasága címet elnyert Eva Air 75 gépével jelenleg 63 célállomásra közlekedik, megőrizve ötcsillagos Skytrax minősítését.

Az Eva Air május 10-től a Bécs-Bangkok útvonalat Dreamliner B787-9-es járatokkal repül napi gyakorisággal – heti három alkalommal közvetlen az összeköttetés a két város között. A járatok 12.30-kor indulnak és az érkezést követően a csatlakozások kényelmesen elérhetők. A járat heti négy alkalommal bangkoki leszállás után érkezik Taipeibe, a menetrend ebben az esetben is kedvező. Az utak bangkoki megszakítása ingyenes.

A Magyarországhoz legközelebbi indulási állomás Bécs, ezen kívül Párizsból, Amszterdamból, Londonból indulhatunk még egy csatlakozás után az Eva Airrel. Taipeiből a világ számtalan célállomásra indulnak járatok, miközben az eddigi 8 helyett hamarosan 11 japán városba lehet eljutni, heti 146 járattal. Kína is hangsúlyos szerepet kap a menetrendben, Taipeiről 17 kínai városba indulnak a járatai.

A járatindításról Gyuricza Boglárka, az Eva Air értékesítési és marketing munkatársa beszélt, kifejtve, hogy április 1. és június 30. között két időszakra is kedvezményes áron vásárolhatók repülőjegyek, amiről a légitársaság Facebook oldalán értesülhetnek az érdeklődők.