Új gépekkel erősít a China Airlines

Menetrendszerű járatként a bécsi repülőtéren landolt először a China Airlines vadonatúj, Airbus 350-900XWB típusú gépe.

Elsőként landolt a héten a bécsi nemzetközi repülőterén a China Airlines vadonatúj Airbus 350-900XWB típusú gépe, amely ezután heti háromszor repül az osztrák főváros és Tajpej között. Nem csak Bécsben debütált az új típus, hanem a China Airlines menetrendjében is, hiszen ezen az útvonalon vetette be először az új Airbust a légitársaság. Rögtön a bécsi járat indítása után Amszterdamból és Rómából is már az új Airbus szállítja majd az utasokat Tajvanra. Az új Airbusok révén a légitársaság gépparkjában lévő repülők száma eléri a százat.

A gépeket a légitársaság úgy konfigurálta, hogy 243-an utazhatnak turista- és 32-en prémium business osztályon. Újdonság a Premium economy és Family coach szolgáltatás, melyek magasabb komfortfokozatú utazást tesznek lehetővé minimális ráfizetés mellett. China Airlines szerint az új gépek több szempontból is komfortosabb utazást tesznek lehetővé: magasabb a páratartalom és gyorsabban cserélődik a levegő a kabinban, nagyobb méretűek az ülések meg az ablakok is.

Az 1959-ben alapított China Airlines jelenleg a világ 80 célállomására repül és a legnagyobb ázsiai légitársaságok közé tartozik. 2016-ban 14,7 millió utast szállított a cég. A tapasztalatok szerint a magyar utasok nemcsak Tajpejbe használják előszeretettel a China Airlines gépeit, hanem Tajvanon túli célállomásokra is, Balira, Koreába, Vietnamba, Mianmarba, Kambodzsába, Hongkong-ba, Japánba vagy épp a Fülöp-szigetekre. Népszerűek az ausztráliai és új-zélandi járatok is, amelyek naponta közlekednek Tajpejből kiváló csatlakozási lehetőséget biztosítva az Európából érkező és az oda tartó gépekhez.

Legyél az első hozzászóló "Új gépekkel erősít a China Airlines" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*